Pankreas kanseri nedeniyle entübe edilen oryantal Tanyeli'nin büyük oğlu Taylan, annesinin sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Annesinin tedavisinin devam ettiğini ifade eden Taylan Sadıkoğlu; "Annemiz Tanyeli'nin tedavisi devam ediyor ve en kısa sürede sizlerle sevindirici haberler paylaşmayı umuyoruz. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

DEM Parti ve MHP görüşmesi başladı! DEM Parti ve MHP görüşmesi başladı!

EŞİNDEN YENİ PAYLAŞIM

Tanyeli'nin oğlunun ardından eşi İlker Sünneli de açıklama yaptı. Sünneli, "Eşim Tanyeli'nin tedavisi devam ediyor ve en kısa sürede sizlerle sevindirici haberler paylaşmayı umuyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Ilker Sunneli

"MUCİZELER BAKTIĞIN YERDEDİR"

Öte yandan Tanyeli'nin eşi dün de yoğun bakım kapısında beklediği anları "Mucizeler baktığın her yerdedir" notuyla paylaşmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi