Ensarioğlu’ndan damat iddiasına tepki: B.kunu çıkardılar

Yayın tarihi: 30 Eylül 2024 Pazartesi 5:03 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2024 Pazartesi 5:03 pm

Haber: tele1.com.tr

AKP’li Galip Ensarioğlu damadı hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin tele1.com.tr’ye konuştu. Ensarioğlu, “Ortada bir suç yok ki benim dahlim olsun. Her işin bir ahlakı var namusu var. Artık b.kunu çıkardılar. Böyle bir şey olur mu ya?” dedi.

AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun damadı Mutlu Akbulut’un 30 milyon liralık kripto para internet dolandırıcılığı operasyonunda tutuklanıp aynı gün serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Tahliye kararının siyasi baskı sonucu geldiği öne sürüldü. İddiaların ardından Galip Ensarioğlu tele1.com.tr’ye konuştu. Ensarioğlu, kendisine operasyon yapıldığını söyledi.

Ensarioğlu “Kime ne operasyon olduğunu bilmiyorum ama bir operasyon olduğu açık ve ortada. Günlerdir Narin üzerinden iftira, yalan, söylemediğim ağzımdan çıkmayan cümlelerle bir linç kampanyası yürütülüyor. Onun üzerinden yok damadı… Ya benim 25 bin tane akrabam var hangisinin ne davasını var neyi var ben mi takip edeceğim?” ifadelerinin kullandı.

‘YARGIYA BİR DAHLİM YOK’

Haberlere konu olan damadıyla ilgili olaydan bahseden Ensarioğlu, “Ortada bir şikayet var. Sonra şikayetçi şikayetinin geri almış, ortada bir suç yok serbest bırakılmış. Yani benim damadım diye idam mı etmeleri lazım, suç olmadığı halde içeri mi atmaları lazım?” dedi. Olayla ilgili bir dahli olmadığını belirten Ensarioğlu, “Yargıya benim dahlim nasıl olur ben de merak ediyorum. Ortada zaten bir suç yok. Şikayet var ve şikayeti geri alma var. Ortada bir suç yok ki benim dahlim olsun. Her işin bir ahlakı var namusu var. Artık b.kunu çıkardılar. Böyle bir şey olur mu ya? Narin meselesi üzerinden başlayan bir linç var. Söylemediğim bir kastetmediğim laflar üzerinden Türkiye’de hiç kimsenin uğramadığı bir linçe uğramışım aslında işin özü örgüt kaynaklı yurt dışı kaynaklı itibarsızlaştırma operasyonu. Ama içerideki bütün muhalifler de buna çanak tutuyor.” şeklinde konuştu.

‘BİR KIZ ÇOCUĞU CANİCE KATLEDİLMİŞ BEN Mİ SAKLAYACAĞIM?’

Narin hakkında söylediklerinin net olduğunu ifade eden Ensarioğlu, şöyle konuştu:

“Orada dediğim gayet net. Orada da diyorum ki; devlet işin üzerine hiç olmadığı kadar gitmiş, toplamsal duyarlılık hiç olmadığı kadar oluşmuş. Keşke canlı bulunabilseydi, maalesef ölüsüne rastlandı. İçeride tutuklanan var itirafçı var. Otopsi raporuyla da delillendirilir, sonuca gidilir pek yakında. Bana kim olduğunu, kim yapmış olabilir diye soruyorsunuz. Herkesin bir tahmini var bildiği bilmediğimiz şey var ortada yayın yasağı var konuşmak doğru değil diyorum. Ya çok ne iki kuruşluk Türkçesi olan herkes benim ne dediğimi anlar aslında. Sanki bir şey biliyoruz da devletten saklıyoruz. 9 yaşında 8 yaşında bir kız çocuğu canice katledilmiş ben mi saklayacağım, niye saklayacağım? Evladım olsa saklar mıyım ya? Canı cehenneme yapanın.”

AKP’li Ensarioğlu ile Salim Güran ilişkisi yargıya taşındı

 

Kaynak: HABER MERKEZİ