Enginyurt’tan Numan Kurtulmuş’a: Kafayı neyle yaptın?

Yayın tarihi: 8 Şubat 2022 Salı 1:38 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2022 Salı 1:38 pm

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt zamlar ile ilgili itiraflarda bulunup, “Sorunları biliyoruz ama halkımız bize güveniyor.” diyen Numan Kurtulmuş’a yüklendi. Enginyurt, “Numan Bey kafayı neyle yaptın?” diye sordu.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Sorunları biliyoruz ama halkımız bize güveniyor. Çözerse AK Parti çözer” diyen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u memleketine davet etti. Enginyurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Her şeyin farkındayız, nerede ne eksik var biliyoruz. Sanki ekonomideki bu gelişmeleri, muhalefet görüyor da biz görmüyoruz algısı çok haksız bir algıdır” diyor. Kendisini doğum yeri olan Ünye’ye davet ediyorum. Oturduğun yerden konuşmak kolay, yüreğin yetiyorsa gel Ünye’ye beraber gidelim, sokakta beraber gezelim. Bakalım halk, “Çözerse AK Parti çözer” mi diyor, yoksa ilk seçimde AK Parti gider mi diyor, hep beraber görelim.”

KRİZİ İTİRAF ETTİ

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Dünya Gazetesi’nden Maruf Buzcugil ve Canan Sakaraya’ya yaptığı açıklamalarda, ekonomik kriz üzerine yurttaşın yaşadığı sıkıntıyı kabul etti ve elektrik-doğalgaz faturaları üzerine “Her şeyin farkındayız; sanki ekonomideki bu gelişmeleri muhalefet görüyor da biz görmüyoruz algısı çok haksız” dedi.

Elektrik zamlarından intikamını işte böyle aldı!