Engin Özkoç belgelerle ispat etti: Fahrettin Altun’un ‘kaçak arazisinde’ saat detayı

Yayın tarihi: 15 Nisan 2020 Çarşamba 4:08 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba 7:14 pm

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki ‘kaçak arsasının’ belgesini göstererek, “Bütün ihalelerde saatler yazıldığı halde Altun’un kendi bahçesine kattığı devlete ait arazinin saati belli değil. Niye başkası girmesin diye, niye o alanı o kullansın diye” dedi. Altun’un söz konusu araziye yaptırdığı yapıları için jet hızıyla ‘terör’ soruşturması başlatılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un İstanbul Kuzguncuk’ta Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden bir arazi kiraladığı ve bu araziye kaçak yapılar yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ekipleri, mahalle halkının şikayeti üzerine kaçak yapıları yıktı.

İBB yıkmıştı… Fahrettin Altun’un eşi böyle savundu: Mahalleyi pire basmaktan kurtardık

Altun’un kiraladığı araziye yaptırdığı yapıların İBB tarafından yıkılmasına dair haberler için jet hızıyla ‘terör’ soruşturması başlatıldı.

Savcılık, boğazdaki ‘kaçak bina’ haberlerine terör soruşturması başlattı! CHP’den, Fahrettin Altun’a suç duyurusu

BELGEDEKİ ‘SAAT’ DETAYI

CHP’li Engin Özkoç ise Fahrettin Altun’un aldığı arsanın belgesini göstererek, “Bütün ihalelerde saatleri yazıldığı halde Altun’un kendi bahçesine kattığı devlete ait arazinin saati belli değil. niye başkası girmesin diye, niye o alanı o kullansın diye” dedi.

HABERE TERÖR SUÇU DAHA VAHİM

CHP’li Özgür Özel’de Altun’un arazisi için başlatılan terör soruşturmasına tepki göstererek, “Vatandaşların çivi çakamadığı bir bölgede, yapılan bu kanuna aykırı işlem kabul edilemez. Haberin ‘terör örgütlerine hedef gösterme’ suçu kapsamına sokulmak istenmesi daha vahimdir. Yürütme, işine gelmeyen haberleri terör kapsamına sokmak için her türlü bahaneyi kullanmaktadır” ifadelerini kullandı.