Engelliler, Büyükşehir etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Yayın tarihi: 26 Eylül 2019 Perşembe 4:37 pm - Güncelleme: 26 Eylül 2019 Perşembe 4:37 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlar ve çocuklar, M1 Alışveriş Merkezi’nde, Başkan Zeydan Karalar’ın da katılımıyla güzel bir gün geçirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce M1 Alışveriş Merkezi’nde engellilerle için etkinlik düzenlendi. Son Nokta Engelliler Derneği üyesi, çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşan 50 engelli, oyun alanında gönlünce eğlendi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Zeydan Karalar, engelli çocuk ve gençlerle bir araya gelerek, çarpışan arabaya, atkı karıncaya, trene bindi, sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Zeydan Karalar’ın, çarpışan arabaya birlikte bindiği down sendromlu bir miniğin güvenliğini sağlamak için gösterdiği çaba ve emniyet kemerini bağlarken verdiği ‘’Eğlenmek güzel ama önce güvenlik’’ mesajı dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her ay bir engelli derneğin misafir edileceği etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra, Son Nokta Engelliler Derneği Başkanı Filiz Balcı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Mete, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Levent Cemal Güngör, Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Muhsin İnal katıldı.