Enes Ünal’dan kötü haber

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2023 Perşembe 8:02 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe 8:04 pm

La Liga‘da mücadele eden İspanyol ekibi Getafe’nin genç yıldızı Enes Ünal’ın çağraz bağları koptu. A milli oyuncunun 6 ila 8 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

İspanya La Liga’da Getafe’de forma giyen A Milli Takım oyuncusu Enes Ünal’dan kötü haber geldi.

Genç yıldız Real Betis mücadelesinin 11’inci dakikasında sakatlanarak oyundan alındı. Yapılan inceleme sonucunda Ünal’ın çapraz bağları koptuğu tespit edildi.

26 yaşındaki golcü sosyal medya hesabından taraftarlara seslendiği bir mesaj yayınladı.

Ünal mesajında şunları söyledi:

“Herkese merhaba, size kötü bir haberim var. Dün akşamki pozisyonda çapraz bağım koptu. Hayat gizemli şekillerde hareket eder. Yalan olmasın, büyük bir hedef için çabalarken ve kendimi kariyerimde büyük adımlar atıyormuş gibi hissederken… Benim için büyük bir darbe oldu. Şimdi yapılacak 2 şey var. Takım arkadaşlarımı sonuna kadar desteklemek, ligde kalacağımızdan hiç şüphem yok. İkincisi ise operasyona hazırlanmak ve günden güne ilerlemek. Kendimi çok iyi hissediyorum ve bunun kariyerimdeki başka bir zorluk olduğunu biliyorum. Pişman olmak benim için bir seçenek değil ve hayatımdan ve mesleğimin bu kısmından zevk almaya devam edeceğim. Mesajlarınız ve selamlarınız için hepinize teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Bu sezon attığı 14 golle Getafe’nin en çok gol atan futbolcusu olan, 3 de asisti bulunan Enes, gol krallığı yarışında da 4. sırada yer alıyor.

Getafe’ye Ağustos 2020’de transfer olan ve 5 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki Enes, özellikle bu sezonki performansından dolayı transfer iddialarında adı en çok geçen futbolculardan biriydi.

İspanyol basını, Enes’i İtalya’dan Juventus ile İspanya’dan Sevilla ve Atletico Madrid kulüplerinin istediğini iddia ediyordu.

Sağ diz çapraz bağlarından ameliyat edilecek Enes’in 6 ila 8 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

La Liga’da Enes Ünal şov! Dünya yıldızlarını geride bıraktı