Enes Batur’un içerikleri kopya çıktı! Soru soranları engelledi…

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2019 Cuma 10:51 am - Güncelleme: 9 Ağustos 2019 Cuma 10:51 am

Youtuber Enes Batur’un neredeyse tüm videolarının iki büyük Youtuber tarafından daha önce hazırlanmış içeriklerden oluştuğu ortaya çıktı. JT YOUTUBE adlı bir kanal tarafından ortaya çıkan durum sonrasında Enes Batur kendisine bu konu hakkında soru soranları da engelledi.

 

Enes Batur Youtube sayesinde Türk insanının tanıdığı bir karakter haline geldi. Türkiye’de en fazla abonesi bulunan isimlerden biri olan Enes Batur, başarısını beyaz perdeye de taşıyarak film de çekti. Ardından şöhreti daha da yayıldı ve televizyon programlarına katıldı. Ancak bugün başı büyük belada.

Enes Batur

Sosyal medyanın hassasiyetleri arasında yer alan ‘kandırılmak’ Enes Batur’un başına büyük işler açabilir. Genç Youtuber’ın, Mr. Beast ve Pew Die Pie isimli Youtuber’ların yaptığı içerikleri birebir kopyaladığı ortaya çıktı. Buna tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları ve diğer Youtuber’lar, Enes Batur’un tüm kopya içeriklerini ifşa ediyor.

Enes Batur

HERKESİ ENGELLEDİ

Son olarak Youtube’da bu tür durumları ifşa eden JT Youtube kanalı da Enes Batur’un kopya içerikleri hakkında bir video yayımladı. Enes Batur’un bu iddialara cevabı net ancak sessiz oldu. Genç Youtuber sosyal medyada kendisine bunlarla ilgili yazan, soran herkesi engelledi. Batur bu engellemeleri sorumluluktan kaçmak olarak değerlendirildi.