Enes Batur beyaz perdede fena çuvalladı

Yayın tarihi: 13 Haziran 2019 Perşembe 10:16 am - Güncelleme: 13 Haziran 2019 Perşembe 10:16 am

Türkiye’nin en çok takipçiye sahip YouTuberı Enes Batur’un yeni filmi Enes Batur Gerçek Kahraman gişede fena çuvalladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Türkiye’nin en çok aboneye sahip YouTuberı Enes Batur geçtiğimiz yıl vizyona giren Enes Batur Hayal mi Gerçek mi filmi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Gişede muazzam bir başarı sergileyen yapım yaklaşık olarak 1.5 milyon seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başarmıştı.

Hayal mi Gerçek mi filminin bu başarısı devam filminin gelmesini de garantilemiş oldu. 2018’in en çok izlenen 10 filminden biri olan yapım sonrası Batur devam filmi için çalışmalara başladı.

Senaryosu ve prodüksiyon aşaması hızlı bir şekilde tamamlanan Gerçek Kahraman yaklaşık olarak 10 gün önce beyaz perdedeki yerini aldı. Film beklentilerin hayli altında bir açılışla gişeye merhaba dedi.

İkinci hafta sonunda da beklentilerin çok gerisinde kalan Enes Batur Gerçek Kahraman toplamda 268.622 seyirci tarafından izlendi. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda da bu seyirci sayısı çok fazla artmayacaktır. Görünen o ki Batur’un yeni filmi 400 bin civarında izleyicide kalacak.

Aslında bu normal şartlarda önemli bir başarı sayılabilir. Fakat ilk film 1.5 milyon seyirci tarafından izlenip, ikinci film 300 bini bulamayınca kafalarda bazı soru işaretleri oluşuyor. Bakalım bu hezimetin ardından Batur yeni bir film daha çekecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Huawei Snorkeling Case ile sualtı fotoğrafçılığını keşfedin