İşte en iyi Xbox One oyunları listesi

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 11:24 am - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 11:24 am

Bu yazımızda gelmiş geçmiş en iyi Xbox One oyunları listesini sizlerle paylaşacağız. Gelmiş geçmiş en iyi Xbox One oyunları listesini hazırlarken oyunların Xbox One’a çıkmış olmasını dikkate aldık. Yani Xbox 360 için çıkıp, Xbox One’a portlanan oyunları listeye dahil etmedik.

Konsol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Microsoft, bu nesilde pek de parlak bir tablo çizemedi. Bir önceki nesilde Xbox 360’ı, PS3’ten yaklaşık olarak 1 yıl önce satışa sunan Microsoft büyük bir avantaj yakalamıştı. PS3’ün çıkış zamanında, Xbox 360’ın kırılması ve korsan oyun oynamaya müsait hale gelmesi bu konsola olan talebi daha da arttırdı. Fakat bu nesilde işler pek de umulduğu gibi gitmedi. Xbox One ve PS4’ün eş zamanlı olarak satışa sunulması ve Microsoft’un başarısız pazarlama politikalarından ötürü, aradaki makas günden güne Sony lehine açıldı.

Tüm bu olumsuzluklara bir de Microsoft’un Xbox One’a özel oyunları PC’ye taşıması projesi eklenince, Xbox One hepten gözden düşmüş oldu.

Fakat yine de Xbox One’da oynayıp da PS4’te oynayamayacağınız bir dizi sağlam oyun mevcut. Tabi evinizde oyuna elverişli bir PC varsa, bu oyunları PC’de de deneyimleyebilirsiniz.

Gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunları için tıklayın

Forza Horizon 4

Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Yapımcı Stüdyo: Microsoft Studios
Ortalama Puan: 92