En iyi video pazarlama araçları

Yayın tarihi: 21 Haziran 2021 Pazartesi 2:16 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 3:01 pm

Video pazarlama araçları, içerik pazarlaması için videoların gücü nedeniyle bugünlerde pazarlamanın önemli bir parçasıdır. Oldukça basit, videolar artık kullanabileceğiniz en iyi performans gösteren içerik türüdür.

Videolar, daha geniş bir kitleye ulaşmanıza, daha fazla trafik çekmenize ve etkileşim düzeylerini artırmanıza yardımcı olabilir, insanları müşterilere dönüştürmek için mükemmeldir.
Bu yazıda video pazarlamaya başlamanıza yardımcı olacak en iyi video pazarlama araçlarını sizinle paylaşacağız.

1. InVideo.io

InVideo.io video düzenleyici, yeni başlayanlar ve profesyoneller için en iyi araçtır. Dakikalar içinde önceden düzenleme deneyimi olmadan videolar oluşturmak ve düzenlemek isteyen yayıncılar, ajanslar, pazarlamacılar ve bireyler için mükemmel bir seçimdir. Bu aracı kullanarak mükemmel bir sunum ve her türlü ilgi çekici videoyu optimum kalitede yapabilirsiniz.

Büyük şirketler, ajanslar ve küçük işletmeler, sosyal medya için pazarlama ve haber videoları oluşturmak için şablonlarını ve düzenleme araçlarını kullanır.

Özellikleri:
• Büyük şablon kütüphanesi.
• Yüksek tanımlı video dışa aktarma özelliğine sahiptir.
• Resim ve video kütüphanesi.
• Çoklu dil desteği.
• Mükemmel 7/24 müşteri hizmetleri.
• AÇIK – ekran düzenleme.
• AI özellikli video asistanı.
• Paylaşılabilir bağlantılar

InVideo’nun çevrimiçi platformu, 35.000’den fazla kullanıma hazır şablon, bir milyon video ve 3 milyon görüntü ile markanızı yansıtacak videolar oluşturmanıza yardımcı olur. Sürükle ve bırak, görüntü animasyonu, metinden konuşmaya dönüştürme, otomatik önizleme, ses ekleme, ekip üyeleri ekleme ve gelişmiş düzenleme seçenekleri gibi video oluşturmak için gereken hemen hemen her özelliğe sahiptir.

2. Creatorkit

Video prodüksiyonunuzu çekerken, düzenlerken ve optimize ederken saat baskısını hissediyor musunuz? Harika sonuçlar elde etmemize ve üretkenliğimizi optimize etmemize yardımcı olacak araçlar var.

Düzenli olarak çok sayıda içerik üretirken, verimli bir iş akışına ve işin yapılmasını kolaylaştıran ve içeriğinizi öne çıkaran bir araca sahip olmanız gerekir!

Creatorkit, animasyonlu videolar, hikayeler ve sonuç alan reklamlar oluşturmanıza yardımcı olacak çok yönlü bir video pazarlama aracıdır.

En büyük zaman kazandıranlardan biri, sosyal medya için harika Reklam şablonları yelpazesidir. Çekici reklamlar oluşturmak istediğinizde Instagram’dan Facebook’a ve daha fazlasına kadar bunlar büyük bir bonus.

3. Vyond

Vyond (eski ismi GoAnimate), kullanımı kolay bir animasyonlu video yaratıcısıdır. Odak noktası, işletmelerin basit mesajları kolay ve eğlenceli bir şekilde iletmelerine yardımcı olmaktır. Bu, bir ürün, hizmet veya biraz açıklanması gereken herhangi bir şey hakkında olabilir.

Animasyonlu karakterler, aksesuarlar, ses efektleri, önceden hazırlanmış şablonlar, arka planlar ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok daha fazlasını içeren bir video öğeleri kitaplığı.

Hoş ve çok sezgisel bir arayüz, yani nasıl kullanılacağını öğrenmek sadece birkaç dakika sürer.

Aralarından seçim yapabileceğiniz telifsiz ses efektleri, otomatik dudak senkronizasyonu seçeneği, metinden konuşmaya ve daha fazlası gibi güçlü ses özellikleri.

Ayrıca, ekibinizin diğer üyeleriyle birlikte sunum dosyaları üzerinde çalışmanıza olanak tanıyan Go ekibi işbirliğine dayalı video planınız da olacak.

Vyond, her türden farklı endüstriden düzenlenebilir sahnelerden oluşan devasa bir kütüphaneye sahiptir. Ayrıca, çok çeşitli mesleklere, faaliyetlere ve kavramlara hitap ederler.

4. Slidely

Slidely, video ve fotoğraf koleksiyonlarınızı kolayca oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak tanıyan bir araçtır.

Slidely ile video oluşturmak için tek ihtiyacınız olan bir Facebook hesabıdır.

Kelimenin tam anlamıyla kullanmak için binlerce video klip ve ücretsiz müzik parçaları yığınları var. Tüm bu araçlarla öne çıkan bir içerik parçası oluşturabilirsiniz.

Videonuzu oluşturmak için içeriğinizi eklemenin yanı sıra, logonuzu ve istediğiniz herhangi bir metni de ekleyebilirsiniz.

5. Wideo

Wideo, en popüler video pazarlama araçlarından biridir. Wideo ile sıfırdan çarpıcı, ilgi çekici animasyonlu videolar oluşturabilir veya kullanıma hazır şablonlarından birini seçebilirsiniz.
Bir video pazarlama aracı olarak kullanımı zahmetsizdir ancak harika ve son derece profesyonel videolar üretir. Tüm süreç sezgiseldir ve bir sürükle ve bırak sistemine dayanır.
Başlangıç olarak, öğe kitaplığına göz atın, ne istediğinizi seçin ve bunları videonuza sürükleyip bırakın. Her türlü görüntü, animasyon, nesne, arka plan, ses ve metin var. Kelimenin tam anlamıyla video prodüksiyonu için yaratıcı bir oyun alanı.

6. CommonCraft

CommonCraft, videolar ve animasyonlar oluşturmak için bir video pazarlama ve düzenleme aracıdır. Commoncraft, açıklayıcı videolara öncülük eden ve çoğu Ted Talks için bazı şaşırtıcı sonuçlar üreten orijinal şirketlerden biriydi.

Common Craft videoları, sınıflarda, işletmelerde ve çevrimiçi ortamda çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır. Common Craft üyeleri, tüm güncel ve gelecekteki Common Craft videolarının bulunduğu çevrimiçi kitaplığa anında erişim elde eder. Bunu akılda tutarak, oluşturabileceğiniz veya web sitenize yerleştirebileceğiniz şaşırtıcı bir dizi sunumunuz var ve duyarlı oldukları için mobil cihazlarda da oynayacaklar.

En İyi Video Pazarlama Araçları Ana Özellikler:

• Common Craft, bazı şık düzenleme özellikleri de dahil olmak üzere etkileyici özelliklere sahiptir.
• Kalabalığın arasından sıyrılmanıza ve kitlenizle duygusal bağ kurmanıza yardımcı olacak açıklayıcı videolar oluşturmak için bunları kullanın.
• Videolarınızı düzenlemek kolaydır.
• Kısa sürede animasyon ve ses ekleyin.