En İyi İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması

Yayın tarihi: 8 Eylül 2021 Çarşamba 11:14 am - Güncelleme: 8 Eylül 2021 Çarşamba 11:14 am

En iyi evden eve nakliyat firması arayışında bulunan vatandaşlar İstanbul’da ve Türkiye geneli uygun fiyatlarla ev taşıma derdindeler. Özellikle pandemi sürecinde korona virüs tedbirleri alan nakliye firması ile taşınmak oldukça güç. Maske, mesafe ve hijyen önemli bir unsur. En güvenli ve konforlu taşımacılık için ideal nakliye firmasını sizin için araştırdık .En uygun taşımacılık işlemlerini en uygun fiyat avantajları ile sunan kurumsal ve profesyonel nakliye şirketinin incelenmesini gelin hep birlikte yapalım.

En İyi Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasıl Olmalı?

En iyi evden eve nakliyat hizmeti Kurumsal Profesyonel Resmi evden eve nakliyat şirketi seçimi ile başlar. Nakliye şirketinin kendi marka logolu araçları ve geniş çalışan personel kadrosu ile gerçekleştirecek taşımacılık işlemlerinin üstesinden gelmesi gerekir. Buna uygun alt yapıdaki evden eve nakliyat şirketlerini tercih etmenizde yarar var. Sonrasında nakliye firmasının çalışma koşulları ve bunu gerçekleştirme tarzı da önemlidir. Yazılı sözleşmeli sigorta garantili taşımacılık yapan nakliyat şirketleri ile taşının. Aksi halde eşyalarınız zarar görebilir ve karşınızda bir muhatap bulamayabilirsiniz. Uygun fiyat avantajları ve Kredi kartı gibi makul ödeme kolaylıkları sağlamalıdır. Taşınma öncesi nakliyat şirketi resmi belge ve evrakları incelenmeli ayrıca taşımayı gerçekleştirecek nakliye personellerinin çalışma belgeleri ve SGK kayıtları da istenebilir. Peki bu evden eve nakliyat şirketini bulmak zor mu? Biz sizler için bu şartları taşıyan nakliye şirketini bulduk ve görüşme gerçekleştirdik.

İstanbul’da Profesyonel Evden Eve Nakliyat Şirketi

Profesyonel İstanbul evden eve nakliyat şirketi olan yıllardan beridir İstanbul’da ev ofis taşıma hizmeti sunan Kozcuoğlu Nakliyat LTD ŞTİ ile tanıştık. Resmi kurumsal Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fırat ULUÇ ile gerçekleştirdiğimiz söyleşide sorularımızı cevapladı. Nakliye sektöründe en ideal taşınma şartlarını sunduklarını belirtti. Sektörümüzde bir çok merdiven altı nakliye hizmeti sunan kişiler mevcut. Vatandaşlarımıza tavsiyemiz taşınacakları nakliye şirketinden nakliyat firmasının sahip olması gereken K3 belgesi başta olmak üzere resmi belge ve bilgilerini istesinler. Ev taşıma, ofis taşıma gibi taşınma işlemini gerçekleştirecek nakliye personellerinin sigorta ve çalışma belgeleri görsünler. Aksi halde merdiven altı diye tabir ettiğimiz kişilerce güvensiz bir şekilde taşınırlar. Eşyalarının zarar görmesi durumunda karşılarında bir muhatap bulamazlar. Dolayısıyla zarar görürler, bu duruma dikkat etsinler. Kozcuoğlu Nakliyat şirketi olarak her şart ve koşul altında güvenli taşıma hizmeti sunuyoruz. Asansörlü nakliyat aracı ve Kamyonların bulunduğu geniş araç parkımız ile hizmet sunuyoruz. Türkiye’nin her ilinde bulunan şube ve lokal temsilciliğimiz ile şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat ve Uluslar arası nakliyat hizmetleri sunuyoruz. Taşınma esnasında ve Karayolunda seyir halinde meydana gelecek kazalara karşın sigorta güvencesi ile eşyalarınızı taşıyoruz. 2.000 tl ‘ye kadar olan maddi zararları Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat şirketimiz karşılıyor. Limitin üstündeki olası zararlar da 200. Bin Tl ye kadar anlaşmalı sigorta poliçesi kapsamında karşılanır. Her şey dahil tek fiyat güvencesi ile taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketimizi tercih edin, güvenle taşının.

Kozcuoğlu Nakliyat LTD ŞTİ

Adres: Cevizli Mahallesi Zeytinlik Caddesi İtil Sokak No:9 Kartal/İSTANBUL
Telefon: 0216 494 53 37
GSM : 0532 138 49 79
E-Mail: [email protected]
Web: https://www.kozcuogluevdenevenakliyat.com/