En fazla kazanç sağlayan kripto paralar

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 5:23 pm

Kripto para dünyası bu hafta oldukça hareketli saatler yaşadı. Bitcoin birden 29 bin dolar seviyesine düştükten sonra hızlı bir şekilde toparlandı. 34 bin doları geçen Bitcoin diğer kripto paraların yine aynı şekilde artmasını sağladı. Ancak bazıları beklenenden daha fazla artış gösterdi.

Bu hafta piyasalarda genel hacimlerin artış gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak tüm grafiklere damgasını vuran hiç şüphesiz AXS oldu. Bu kripto paranın haftalık değişim miktarı yüzde 115 seviyelerine kadar yükseldi. Böylece zayıf bir sezonda rekor kırmış oldu.

Kripto para

Bu hafta en çok kazanç sağlayan bir diğer kripto para birimi ise SAND oldu. Haftalık değişim yüzde 57 seviyesinde. Her ne kadar AXS ile kıyaslandığında geri planda kalsa bile yine de iyi bir yükseliş yakaladığını söyleyebiliriz.

Bu haftanın en çok yükseliş kazanan bir diğer kripto para birimi TEL coin oldu. Sadece bir hafta içerisinde yüzde 50,73 oranında kar kazandırdı. Bitcoin ve diğer kripto paraların henüz 40 bin dolara ulaşmadığı şu günlerde oldukça iyi bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.

En fazla kazandıran diğer kripto para birimleri ise sırasıyla THETA, ICP, OKB, TFUEL ve FLOW oldu. Tüm bunlara ek olarak QNT ve LUNA yine en fazla yükselen kripto paralar içerisinde yer alıyor. Tüm bu kripto paralarda en az yükseliş yakalayan bile yüzde 19,79 kar ettirdi. Peki size en çok kazandıran kripto para hangisi oldu?

Redmi 9T: Büyük ekranlı, 6000mAh pilli telefon!