Yusuf Erdoğan, askıya alındı… Emre Mor’un Galatasaray transferi an meselesi!

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2019 Perşembe 3:19 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2019 Perşembe 3:25 pm

Galatasaray, Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Emre Mor’u kiralamak için İspanyol kulübüne teklif yaptı.Arada çok ufak pürüzler kaldı. İki kulübün el sıkışmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray, Emre Mor’u kadrosuna katmaya yaklaşması sebebiyle Yusuf Erdoğan transferini askıya aldı. Celta Vigo’da forma şansı bulamayan ve önümüzdeki sezon macerasına başka bir takımda devam etmek isteyen Emre Mor, menajeri aracılığıyla Galatasaray’a haber gönderdi ve yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini iletti. Galatasaray’a geldiği günden bu yan Emre Mor’u kadrosunda görmek isteyen ve geçtiğimiz Ocak ayında da transferi ekonomik sebeplerden dolayı son anda iptal olan milli futbolcunun transferine sıcak bakan Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetim ile bu yönde bir görüşme yaptı.

İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo ile görüşmelere başlayan Galatasaray, satın alma opsiyonu ile Emre Mor’u kiralamak isterken; Vigo yönetimi en azından şimdilik bu transer sürecine soğuk bakıyor ve milli futbolcuyu 8 milyon euroluk bonservis bedeli ile elden çıkartmak istiyor.