Emre Kongar: Muharram İnce’nin ‘hakaret’ davası açması demokrasi konusundaki seviyesizliği gösteriyor

Yayın tarihi: 2 Mart 2021 Salı 8:39 pm - Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı 9:04 pm
Emre Kongar: Muharram İnce'nin 'hakaret' davası açması demokrasi konusundaki seviyesizliği gösteriyor - 18 DAKİKA (2 MART 2021) TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar 18 Dakika’da bugün; Muharrem İnce'nin Merdan Yanardağ'ın 'İnce, Saray operasyonunun bir parçası haline gelmiştir' sözlerine 'hakaret' davası açmasını değerlendirdiler. Kongar, "Liderliğe soyunmuş birisinin muhalif, gerçekçi bir kanala, habere, yorumcuya, programa bu davayı açması Türkiye'deki demokrasi konusunda seviyesizliği gösteriyor" ifadelerini kullandı. merdan yanardağ, emre kongar, emre kongar 18 dakika, 18 dakika, 18 dakika 2 mart 2021, emre kongar tele1, tele1 18 dakika, merdan yanardağ 18 dakika, muharrem ince, merdan yanardağ, hakaret davası,

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar 18 Dakika’da bugün; Muharrem İnce’nin Merdan Yanardağ’ın ‘İnce, Saray operasyonunun bir parçası haline gelmiştir’ sözlerine ‘hakaret’ davası açmasını değerlendirdiler.

Kongar, “Liderliğe soyunmuş birisinin muhalif, gerçekçi bir kanala, habere, yorumcuya, programa bu davayı açması Türkiye’deki demokrasi konusunda seviyesizliği gösteriyor” ifadelerini kullandı.

İnsan hakları eylemsizlik itirafı – 18 DAKİKA

Merdan Yanardağ: Yargıya çoktan talimat verilmiş