Emre Belözoğlu’nun ‘bizi rahatsız ediyor’ dediği Daum’dan Türkiye yanıtı

Yayın tarihi: 8 Mart 2021 Pazartesi 11:37 am - Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 12:10 pm

Fenerbahçe‘nin eski teknik direktörü Christoph Daum, bu sezon Sarı Lacivertliler’in maçları sonrası yaptığı paylaşımlarla ilgili konuştu ve “Türkiye benim ikinci evim. Bu paylaşımları yaptım ve yapmaya devam edeceğim” dedi.

Alman Teknik Direktör Christoph Daum, Fenerbahçe maçları sonrasında yaptığı Türkiye paylaşımlarıyla ilgili konuştu.Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun kendisinin puan kayıpları sonrası yaptığı paylaşımlardan rahatsızlık duydukları yönündeki açıklamalar için konuşan Daum, paylaşım yapmaya devam edeceğini söyledi.

Christoph Daum’dan Fenerbahçe açıklaması

“ADIMIN GEÇMESİNDEN DOLAYI GURURLUYUM”

Fenerbahçe ile adının anılmasından mutlu olduğunu kaydeden Alman hoca, “Türkiye ile güçlü ilişkilerim var. Türkiye’de futbolu seven ve bana her zaman iyi dileklerini gönderen çok arkadaşım var. Türkiye hep benim ikinci evim. Sadece futbolla veya futbol kulübüyle ilgisi yok. Ancak adımın geçmesinden dolayı gururluyum. Ben yıllardır bu paylaşımları yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe elendi, Daum sinyali yolladı

 

“BİZİ RAHATSIZ EDİYOR”

Christoph Daum’un paylaşımları ve Fenerbahçe’ye gönderdiği mesajı Emre Belözoğlu ise sert bir dille cevapladı. Belözoğlu, “Biz hocamızın arkasındayız, arkasında duracağımızı da kendisine söyledik. Erol Bulut’a güvenimizi ilettik. Türkiye’nin zor zamanlarında paylaşım yapmayan Daum’un Fenerbahçe maçlarından sonra yapması bizi oldukça rahatsız ediyor.” dediği öğrenildi.