Emre Belözoğlu gazetecilere bağırarak toplantıyı terk etti! “Telefonunuzu kapatacaksınız”

Yayın tarihi: 8 Kasım 2022 Salı 12:57 am - Güncelleme: 8 Kasım 2022 Salı 1:18 am

Hatayspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, telefonundan ses geldiği gerekçesiyle gazetecilere bağırdı. Belözoğlu, “Görevinizi yapıyorsanız telefonunuzu kapatacaksınız” diyerek toplantıyı terk etti.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor’la 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından basın toplantısına katıldı.

Burada yaptığı açıklamada sonuçtan mutlu olmadıklarını söyleyen Belözoğlu, göreve geldikleri günden bu yana en kötü ilk yarıyı oynadıklarını belirtti.

İkinci yarı doğru hamleler yaptıklarını aktaran Belözoğlu, bundan daha iyisini yapabilecek güçlerinin olduğunun altını çizerek “Berabere bittiği için mutlu olduğumu söyleyemem” dedi.

GAZETECİLERLE TARTIŞTI TOPLANTIYI TERK ETTİ

Öte yandan, Belözoğlu ile telefonundan ses geldiği öne sürülen bir basın mensubu arasında toplantı sonrası kısa süreli tartışma yaşandı. Kendisine “Abartmanıza gerek yok” diyen bir gazeteciye bağıran Beleözoğlu, “Görevinizi yapıyorsanız telefonunuzu kapatacaksınız” diye diyerek toplantıyı terk etti.

Emre Belözoğlu’nun Ümit Özat’a açtığı tazminat davasında karar verildi