Emre Akbaba Alanyaspor’a döndü

Yayın tarihi: 6 Eylül 2021 Pazartesi 1:31 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2021 Pazartesi 1:31 pm

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Galatasaray’dan Emre Akbaba’yı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Alanyaspor, eski oyuncusu Emre Akbaba’yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Galatasaray’da yaşadığı ağır sakatlık sonrası istediği süreyi alamayan Emre Akbaba eski takımı Alanyaspor’a döndü. Akdeniz ekibi 1 yıllığına kiraladığı eski yıldızı için sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor Galatasaray’dan eski oyuncusu Emre Akbaba’yı kiraladı… Sarı kırmızılı takımda sezon başında 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan Emre Akbaba, eski takımına 1 yıllık kiralık olarak gitti. Akdeniz ekibi, Emre Akbaba’nın bu sezonki maaşını ödedi ve kiralık olarak kadrosuna kattı.

TRABZONSPOR İLE ANLAŞMA OLMADI

Emre Akbaba’nın Trabzonspor’a da transferi gündemdeydi ancak sarı-kırmızılı kulüp ile bordo-mavili kulüp anlaşma sağlayamadı.

Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis ödeyerek 2018 yazında Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı ancak uzun sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Emre Akbaba, sarı kırmızılı formayla 73 maça çıkıp 14 gol attı ve 8 asist yaptı.

Aytemiz Alanyaspor yeni transferini sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile duyurdu.