Emniyet’ten flaş Doğan Cüceloğlu açıklaması

Yayın tarihi: 16 Şubat 2021 Salı 7:55 pm - Güncelleme: 16 Şubat 2021 Salı 7:55 pm

İstanbul Emniyet Müdürlüğü evinde ölü bulunan Psikolog Doğan Cüceloğlu hakkında yaptığı açıklamada, “Kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Doğan Cüceloğlu’nun ölümüne ilişkin kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam ettiğini bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 06.02.2021 tarihi saat 14.00 sıralarında Beşiktaş ilçesi Akatlar Mahallesi’nde, meydana gelen olayda; Mehmet Doğan CÜCELOĞLU isimli şahsın yaşamını yitirdiği bilgisinin edinilmesi üzerine; müteveffanın evinde yapılan inceleme ve araştırma sonucunda, müteveffa şahsın evini haftada 2 defa temizlemeye giden M.Ç isimli şahısla yapılan görüşmede, evin kapısına geldikten sonra 2 defa zile bastığı, kapıyı açan kimse olmadığı, evin içine girdiğinde müteveffa şahsı hareketsiz olarak yerde yatar vaziyette gördüğünü ve daha sonra yetkililere haber verdiğini beyan etmiş, müteveffanın kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.”

Psikolog Yazar Doğan Cücenoğlu yaşamını yitirdi

EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar’daki evinde ölü bulunmuştu. Alışverişten dönen Cüceloğlu’nun eşi, evde kocasının cansız bedeni ile karşılaştmıştı.

Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evin içerisinde incelemelerde bulundu. İlk incelemelere göre Cüceloğlu’nun evde düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.