Emma Stone ve Brad Pitt ‘Babylon’ filmde buluşuyor

Yayın tarihi: 13 Kasım 2019 Çarşamba 4:56 pm - Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba 4:56 pm

La La Land ile Oscar kazanan genç yönetmen Damien Chazelle, yeni filmi Babylon’un başrollerini Oscar ödüllü Emma Stone ve Brad Pitt ikilisi paylaşacağı öğrenildi.

Mynet haberine göre; Hollywood dünyasının yeni “harika çocuğu” Damien Chazelle, yine heyecanlandıran bir projeyle karşımızda. Whiplash ve First Man filmleriyle rüştünü kanıtlayan, üçüncü filmi La La Land ile çok kısa sürede Oscar ödülüne uzanan genç yönetmen, Babylon isimli yeni projesiyle bir kez daha gündeme damga vurmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar yönettiği en pahalı film olacak olan Babylon’un haklarını Paramount Pictures satın aldı.

BABYLON FİLMİNİN BAŞROLLERİ BELLİ OLDU

Hollywood’da sessiz filmlerden sesli filmlere geçildiği döneme ışık tutacak film, izleyicilerini 1920’li yılların Hollywood atmosferine götürecek. Rated-R denilen +18 film kategorisinde vizyondaki yerini alacak olan filmin başrollerini ise Oscar ödüllü Emma Stone ve Brad Pitt ikilisi paylaşacak.

Damien Chazelle imzalı Babylon filminden beklentileri bir hayli yüksek olan Paramount Pictures, şimdiden 2021’in Noel döneminde sınırlı gösterim yapılmasına karar verdi. Filmin vizyon tarihi olarak 7 Ocak 2022 belirlendi.