Emir Sarıgül’ün yalanını eski eşi Fatoş Altınbaş ifşa etti

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2021 Salı 12:53 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı 12:55 pm

Emir Sarıgül, Türkiye’nin birçok il ve noktasında meydana gelen yangın felaketine bağışta bulunacağını söyledi. Şarkıcı Haluk Levent’e bağış yapan Sarıgül’ün yalanını eski eşi Fatoş Altınbaş ifşa etti.

AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, orman yangınları nedeniyle evlerini kaybeden yurttaşlar için yardım çalışmalarına başlamıştı.

Kendisini arayıp yangın bölgesine yardımda bulunacaklarını açıklayan ünlüleri sosyal medya hesabından duyuran Haluk Levent, son olarak iş insanı Emir Sarıgül’ün yangın bölgesinde kullanılmak üzere 150 bin TL bağışta bulunduğunu açıkladı.

Levent, “Sevgili Emir Sarıgül aradı. ‘Abi kızlarım Ayşenaz ve Azra yanımdalar. Yangın olayından çok etkilendiler. Onlar adına 150 bin TL bağış yapıyorum’ dedi.”

fda80223-eb82-4b60-a7aa-2d41ab9d0fb4_1

Sarıgül’ün bağış haberini Haluk Levent’in paylaşması üzerine, Fatoş Altınbaş sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Altınbaş, “Kızlarım Ayşenaz ve Azra bir aydır babalarıyla görüşmediler ama tabii bağış, bağıştır. Yalan kısmına takılmayalım. Tebrikler” diyerek Sarıgül’ü yalanladı.