Emine Bulut cinayetinde yeni gelişme! Katil ‘gider paşa paşa yatarım’ diye mesaj atmış

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma 10:08 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 10:08 pm

Fedai Varan’ın Emine Bulut’a, “Gider paşa gibi yatarım, Emine hiç sıkıntı değil, ne olacaksa olsun gider yatarım” diye mesaj attığı kaydedildi.

Kırıkkale’de eski eşi Emine Bulut’u bıçaklayarak öldüren Fedai Varan hakkında ‘canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme’ suçundan hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.

İddianamede, Fedai Varan’ın daha önce Emine Bulut’a hakaret etmesi nedeniyle, Kırıkkale 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde kamu davasının görüldüğü, dosya kapsamında şikayetten vazgeçme nedeniyle ‘düşme’ kararı verildiği belirtildi.

Fedai Varan’ın ifadesinde, çocuğunun bulunduğunu, eşi ve eşinin ailesinin çocuğuyla görüşmesini engellediğini, olay günü konuşmak istediğini ancak Bulut’un ‘hakaret’ ettiğini, kendisini kaybederek eşini öldürdüğünü belirttiği iddianamede yer aldı.

Olayla ilgili bilgi sahibi olan kişilerin ise, Fedai Varan’ın agresif tutumla tartıştığı ve olayı gerçekleştirdikten sonra, “Bana çocuğumu göstermiyor, kahpeyi öldürdüm, herkes duysun” şeklinde bağırdığını söyledikleri bildirildi. İddianamede Emine Bulut ile Fedai Varan’ın 2006 yılında evlendikleri, 2009 yılında bir çocuklarının dünyaya geldiği ve 2013 yılında boşandıkları kaydedildi.

 

emine-bulut-goruntu

‘GİDER PAŞA GİBİ YATARIM’

10 yaşındaki F.B.V.’nin velayetinin annesi Emine Bulut’ta olduğu belirtilen iddianamede, Fedai Varan’ın çocuğu ile her ayın ilk ve son haftası, hafta sonları ile Temmuz ayında kişisel ilişkisinin bulunduğu ve Varan’ın çocuğuyla görüştürülmediği iddiasının bu haliyle yerinde olmadığı belirtildi.

WhatsApp mesajlaşma kayıtları ile ortaya çıktı

Ayrıca WhatsApp mesajlaşma kayıtlarına göre; Bulut’un tekrar evlenme durumundan Varan’a bahsettiği, aralarında tartışma olduğu, olay günü yaşanan tartışma üzerine Varan’ın cebinden çıkardığı bıçakla olayı gerçekleştirdiği belirtildi. İddianamede olaydan önce, Varan’ın Bulut’a, “Gider paşa gibi yatarım, Emine hiç sıkıntı değil, ne olacaksa olsun gider yatarım” diye mesaj attığı kaydedildi.