Emily Ratajkowski: Dağ evinde çok ağır tacize uğradım

Yayın tarihi: 16 Eylül 2020 Çarşamba 3:10 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 3:10 pm

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, bir fotoğrafçı tarafından ağır şekilde taciz edildiğini anlattı.

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, bir fotoğrafçı tarafından ağır şekilde taciz edildiğini anlattı. Ratajkowski olayın 2012 yılında meydana geldiğini belirtti. O dönemde kariyerinin henüz başında olan 29 yaşındaki Ratajkowski, bir dergi için yapılan çekimde fotoğrafçı Jonathan Leder’ın kendisine dokunarak tacizde bulunduğunu itiraf etti.

Emily Ratajkowski, Leder’ın kendisini öpüp öpmediğini hatırlamadığını fakat canını yakacak şekilde dokunarak taciz ettiğini belirtti. Leder ise modelin bütün bu iddialarını yalanlayarak Ratajkowski’nin ileri sürdüğü tacizle ilgili ayrıntıların “çocukça” olduğunu savundu.

Emily Ratajkowski, 2012 yılında editoryal bir çekim için Leder’ın New York yakınlarındaki Catskill dağlarında bulunan evine gittiklerini belirtti. Model, yanında o dönemdeki ajans temsilcisinin de olduğunu ekledi. Ratajkowski, o sırada fotoğrafçının aşırı derecede alkollü olduğunu da ileri sürdü.

Hatta fotoğrafçı Jonathan Leder’ın kendini savunmak için Emily Ratajkowski’nin adını duyurduğu Robin Thicke’nin müzik videosuna da göndermede bulunduğu ileri sürüldü. Leder’ın “O klipte çıplak gezen kızın kurban olacağına birilerinin inanmasını mı istiyorsunuz?” dediği de basına yansıyan iddialar arasında.