Emekli amirallerin avukatı: Tehdit alıyorum

Yayın tarihi: 8 Nisan 2021 Perşembe 1:41 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe 1:46 pm

Begümhan Aydoğan’ın sunduğu ‘Gün Ortası’ programına konuk olan emekli amirallerin avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, gözaltındaki amirallerden Ali Sadi Ünal’ın kanser hastası olduğunu ve durumunun kötüye gittiğini söyledi. Erol, ayrıca kendisini tehditler aldığını açıkladı.

Begümhan Aydoğan’ın sunduğu ‘Gün Ortası’ programına ‘Montrö’ bildirisi yayımlayan emekli amirallerin avukatı Şule Nazlıoğlu Erol konuk oldu. Gözaltında tutulan amirallerin durumuna ilişkin konuşan Erol, tehditler aldığını açıkladı.

Gözaltında tutulan ve kanser hastası olan emekli amirallerden Ali Sadi Ünal’ın durumunun da kötüye gittiği bilgisini veren Erol, şöyle devam etti: “Bana karşı tehditler başladı. Amiralleri savunmamı istemiyorlar. Ama benim müvekkillerim vatansever. Montrö’yü anlatmak amacıyla böyle bir açıklama yaptılar. Bildiri diyorlar ama bu bir duyuru. Gözaltındaki amiraller kızgın. Büyükelçiler de açıklama yaptı. Onlar için neden böyle bir şey demediler? Gözaltında Telefonlara el konuldu. Bilgisayarlar alındı. İmajların hiçbiri bize verilmedi. Yine arama tutanakları da bize verilmedi. Soruşturmayı yapan savcı benimle görüşmüyor. Benimle görüşmede nasıl bir sorun olabilir?”

Emekli amirallerden Montrö ve sarıklı amiral bildirisi