Elon Musk’ın fabrikasında Covid19 görüldü

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 10 Haziran 2020 Çarşamba 4:53 pm

Elon Musk… Biliyorsunuz, Covid19 koronavirüs salgını sebebiyle tüm dünyada çeşitli önlemler alınıyor ve pek çok şirket, stabil üretim yapmakta zorlanıyor. Bu bağlamda Tesla fabrikaları da önlemler kapsamında geçici olarak kapatılmıştı, ancak bu kapatmalara Musk karşı çıkmıştı.

Tesla’nın fabrikasında Covid19 görüldü. Sonrasında fabrika tekrar açılmış ve üretime başlamıştı. Gelen son haberler, bu aceleci durumun kötü sonuçlar doğurabileceğini gösteriyor. Kaliforniya’nın Fremont şehrinde yer alan fabrikada çalışan iki kişi, koronavirüse yakalandı.

Washington Post’ta yer alan haberlere göre Tesla, yetkililerle yapılan anlaşmalar ve belirlenen önlemler kapsamında fabrikasını yeniden açmıştı, ama bu anlaşmadan bir hafta önce zaten çalışanlar fabrikaya gönderilmiş bile. Bu da, hastalık durumunun önceden oluşmasına zemin hazırlamış olabilir, ki ilerleyen günlerde vaka sayısının artma ihtimali de var.

Covid19

Yaşanan bu son gelişmeler üzerinde henüz Tesla’dan gelen bir yorum bulunmuyor. Bakalım Elon Musk’tan bir açıklama gelecek mi…

Elon Musk ’ın şarkıcı sevgilisi Grimes ruhunu satıyor!

Kanadalı şarkıcı Grimes şarkıcılık kariyerinin yanı sıra görsel sanatlara da oldukça meraklı. O kadar ki Los Angeles’da bulunan Maccorone sanat galerisinde “Selling Out” isimli bir sergi bile düzenledi. Bu sergiyi diğerlerinden ayıran en önemli konu ise Grimes’ın sergi sonunda ruhunun bir kısmını da satacak olması. Elon Musk’ın şarkıcı sevgilisi 31 Ağustos’a kadar internet üzerinden en yüksek teklif veren kişiye “ruhunun bir parçasını” sattığını gösteren yasal bir belge verecek.

Grimes bu konuda şu şekilde bir açıklama yapmış. “Kimsenin almasını istemedim, o yüzden 10 milyon dolar diyelim, böylece satılmaz şeklinde düşündük. Ancak avukatımla birlikte düşündükçe iş felsefi açıdan daha da fazla ilginçleşti. Yasal belgeler biçiminde bir fantastik sanat eseri fikri bana çok cazip geldi. Dünyanın içinde bulunduğu mevcut durumu dikkate alırsak böyle bir şeyi 10 milyon dolara satar mısınız?”

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi