Elon Musk uzun süre sonra tekrar BTC hakkında konuştu!

Yayın tarihi: 1 Ekim 2021 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 1:55 pm

BiTeknoloji dünyasındaki en önemli isimlerden biri olan Elon Musk, kripto paralara verdiği destekle de isminden söz ettiriyor. Musk son olarak Dogecoin ile ilgili bazı söylemlerde bulunmuştu.

Özellikle bu yılın ilk yarısında BTC ile ilgili önemli hamleler yapan hatta bir dönem BTC ile Tesla satışına onay veren Elon Musk uzun süredir kripto paralarla ilgili yorumlarda bulunmuyordu.

Musk geçtiğimiz gün konu hakkında bir programda açıklamalarda bulundu. Gelen bir soru üzerine kripto paraların gücüne değinen Musk, Çin’in getirdiği yasaklara da atıfta bulundu.

 

Elon Musk

Musk kripto paraların çok güçlü olduğunu ve kripto paraları yok etmenin ciddi anlamda imkansız olduğunu belirtti. Hükümetlerin bu konuda attığı adımlara da değinen ünlü milyarder, hükümetlerin kripto paraları yok etme planları başarısız olacaktır. Fakat bu planlarla kripto paraları yavaşlatmaları mümkün dedi.

Kripto paraların Çin’in güçlü ekonomisine zarar verdiğini belirten Elon Musk, bu yüzden Çin hükümetinin kripto paralara karşı önemli adımlar attığını belirtti. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağını da söyledi.

Sonuç olarak kripto paraların belli bir değer ulaşması yavaşlasa da bu durum gerçeği değiştirmeyecek.

Koronavirüs ortalama yaşam beklentisini altüst etti: Yeni araştırma sonuçları