Elon Musk takipçilerinin tepkisiyle karşılaştı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2019 Çarşamba 11:43 am - Güncelleme: 26 Haziran 2019 Çarşamba 11:43 am

Son dönemlerin en çok konuşulan teknoloji dehalarından Elon Musk ’ın attığı tweet yine ortalığı birbirine kattı. Bilindiği üzere Musk nihai hedef olarak Mars’a yerleşmeyi önermişti ve bunun için SpaceX adlı bir şirket kurdu. Şirket şu anda, Mars görevi için en ideal araçları üretmekle meşgul. İşte haberimizin detayları.

180 metre uzunluğundaki Starship gibi milyar dolarlık projeler yürüten Elon Musk , görünen o ki sosyal medyada kafa dağıtmaya çalışıyor. Özellikle de twitter üzerinden neredeyse herkesle uğraşan Musk, bir ara Fortnite oyununu sileceğini de oyun kurucularına tweet olarak söylemişti. Bu sefer Musk, kendi takipçileriyle uğraşmaya karar verdi.

Tesla sayesinde elektrikli araç devrimini başlatan Musk, insanlığın Mars’a yerleşmesi gerektiği konusunda ısrarcı. Paylaştığı bir tweet, onun Ay ile Mars gezegenlerini karıştırdığı yönünde şüphe yarattı. Musk, paylaştığı fotoğrafta Mars’ı istila edelim diyordu ancak görselde Ay bulunuyordu.

Twitter’da bir takipçisinin ona, paylaştığı gezegenin Mars değil de Ay olduğunu söyleyince iki gülücük ifadesi bulunan bir cevap attı. Birçok kişi Ay ve Mars gezegenlerini karıştırdığını söylese bile, bunun doğru olduğunu iddia edemeyiz.

Muhtemelen Musk, dikkat çekmeye çalıştı. Peki sizce de bir teknoloji dehasının böyle bir şeyi karıştırması mümkün mü? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

En ucuz SUV modelleri Haziran 2019