Elon Musk ilginç bir karar aldı

Yayın tarihi: 4 Şubat 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 2 Şubat 2021 Salı 11:10 pm

Elon Musk Twitter hesabıyla alakalı karar verdi. Bu platformu çok sık bir şekilde kullanıyordu. Yoksa artık Twitter hesabını kapatacak mı? İşte merak edilen detaylar.

Elon Musk Twitter hesabıyla ilgili yeni kararlar almaya başladı. Bu alandaki en aktif kişilerden birisiydi. Yaklaşık olarak 45 milyon civarında takipçisi vardı ve bunların önemli bir bölümü çok sıkı bir şekilde onu takip ediyordu. Musk konuyla alakalı yeni bir açıklama yaptı.

Twitter platformu son dönemlerde en çok kullanılanlar arasında yer alıyor. Donald Trump gibi isimlerden tutun da Elon Musk’a kadar neredeyse herkes burayı bir şekilde kullandı ve kullanmaya devam ediyor. Fakat Musk buraya bir süreliğine veda etmek istiyor.

Bitcoin piyasasında yatırım yapmak istediğini söyleyen Musk bununla da durmadı. Hemen ardından borsada Gamestop olayının patlak vermesine neden oldu. Elbette o grubun öncüsü değildi fakat tetikleyici unsurlardan bir tanesiydi.

Elon Musk

Gamestop hisselerinin 3200 kat büyümesine neden olan Musk, bunu yine Twitter üzerinden yapmıştı. Ayrıca yine Twitter platformunda kendi hesabına Bitcoin etiketi koymuştu. Tüm bunlar Musk’ın Twitter üzerinden daha fazla etkileşim kazanmasını sağladı.

Birçok kişi Twitter hesabını kapatma kararını borsa olaylarına dayandırdı. ABD denetleyici kurumların onunla ilgili işlem yapmamaları için izlediği bir taktik olabileceği söylendi. Fakat Musk, “Twitter’da bir süreliğine yokum.” paylaşımı ile hesabından çekildi.

Elon Musk Clubhouse platformuna katıldı!