Elon Musk dünyaları kaybetti

Yayın tarihi: 6 Ocak 2023 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 11 Ocak 2023 Çarşamba 11:48 am

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, son bir sene içerisinde öylesine büyük tutarlarda para kaybetti ki, hiç istemeden de olsa bu alanda tarihe geçti.

 Bu sefer dünyaları kaybetti! Elon Musk için söylenecek pek çok şey ver. Uzun bir süre dünyanın en zengin insanı unvanını elinde bulunduran ünlü milyarder, Twitter’ı satın alana kadar internet kullanıcıları arasında daha sempatik bulunan bir simaydı.

 

Ancak popüler sosyal medya devini satın aldıktan sonra bambaşka bir yüzünü gösteren Amerikalı milyarder, şimdilerde kaybettiği paralarla da konuşulur oldu.

 

Elon Musk

Kısa bir süre önce dünyanın en zengin insanı unvanını Bernard Arnault’a kaptıran Musk, artık dünyanın en zengin insanı olmasa da dünyanın en çok para kaybeden insanı unvanını ele geçirmiş vaziyette. Çok değil, yaklaşık 1 yıl önce kişisel serveti 340 milyar doları aşan Tesla CEO’su, bugünlerde servetinin 137 milyar dolara gerilemesini engelleyemedi. Elbette ki bunda Twitter için harcanılan milyar dolarlar, Tesla hisselerinin neredeyse %70’e yakın değer kaybı ve daha pek çok neden var.

 

Ancak sebep her ne olursa olsun ortada tek bir gerçek var o da Elon Musk neredeyse 1 yıl içerisinde tam 200 milyar dolar kaybetti. Bu gerçekten çılgın seviyelerde bir kayıp ve Elon Musk için bile dayanılması zor bir durum. Bakalım her konu hakkında bir fikir beyanı bulunan ünlü milyarder, kendi serveti hakkında herhangi bir açıklama yapacak mı?

Hitman 3 oyuncularına müjde