Elon Musk çalışma hayatını bırakmak istediğini söyledi

Yayın tarihi: 12 Aralık 2021 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 11 Aralık 2021 Cumartesi 12:44 pm

Dünyanın en popüler girişimcileri içerisinde yer alan Elon Musk çalışma hayatını bırakacağını açıkladı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar büyük bir beğeni topladı.

Bildiğiniz üzere Elon Musk son derece ilginç paylaşımlar ile ön plana çıkıyor. Kendisi sosyal medya platformunda aktif olarak yer alıyor.

Özellikle Twitter gibi platformlarda onun sürekli olarak paylaşımlar yaptığını biliyoruz. Fakat kendisi hiç tahmin edilemeyen bir açıklama yaptı. Bu açıklamasında tüm işi bırakıp sosyal medya fenomeni olmak istediğini söyledi. Ona verilen cevap ise bir sosyal medya fenomeninden geldi.

Elon Musk

SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin kurucusu olan Musk renkli kişiliği ile biliniyor. Kendisi sosyal medya platformları üzerinden yaptığı paylaşımlarda büyük bir beğeni toplamayı başardı. Ayrıca takipçi sayısı birçok devlet başkanından daha fazla. Bu nedenle önemli bir kişilik olduğunu söyleyebiliriz.

 

Onun iş dünyasını bırakıp tam zamanlı sosyal medya fenomeni olması şaşkınlık yaratacaktır. Bu tür platformlara olan yakınlığı onu fenomen olmaya doğru yönlendirebilir. Bir YouTube fenomeni olan MrBeast yaptığı açıklamada onun YouTube video koçu olabileceğini söyledi.

Elon Musk, ilk Tesla Cybertruck’ın dört motorlu bir varyant olacağını söyledi

Elon Musk çalışmayı bırakarak YouTube fenomeni olursa muhtemelen bu dünya tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçecek. İlk defa bir iş insanı tüm şirketlerini bırakıp fenomen olacak.