Elon Musk, Bitcoin için yeni bir fiyat tahmininde bulundu

Yayın tarihi: 23 Ekim 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 22 Ekim 2021 Cuma 8:40 pm

 Bir dönem attığı tweetler ile kripto para piyasasına yön veren Elon Musk, şimdilerde eski etkisini yitirmiş durumda. Yani artık Musk’ın attığı tweetler kripto para piyasasında ani dalgalanmalara neden olmuyor.

Fakat bir dönem kripto para piyasasındaki dengeler ciddi anlamda değişmişti. Musk’ın attığı tweetler sayesinde Dogecoin 0.7 doların kıyısına kadar gelmişti. Aynı şekilde Shiba Inu’da bugün bulunduğu noktayı Elon Musk’ın attığı tweetlere borçlu diyebiliriz.

Elon Musk

Şu bir gerçek ki Elon Musk artık kripto paralara ilişkin o kadar fazla yorum yapmıyor. Fakat geçtiğimiz gün hayli uzun bir sürenin ardından Musk’tan ufak bir kripto para paylaşımı geldi. Musk şahsi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BTC fiyatının 69 bin dolar seviyesine kadar yükseleceğini belirtti. Ayrıca Musk’ın ETH için belirlediği zirve de 4200 dolar.

Elbette kripto para piyasasındaki hangi coinin ne kadar yükseleceğini Elon Musk belirlemiyor. Dolayısıyla bu noktada Musk’ın söylemlerine ne kadar dikkat edeceğiniz tamamen size kalmış bir karar.

Bu arada her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

NBA 2K22 Arcade Edition çıkış yaptı!