Elleri kolları bağlı bidonda ölü bulunan profesörün cinayetinde oğlu tutuklandı!

Yayın tarihi: 16 Eylül 2024 Pazartesi 12:54 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2024 Pazartesi 6:24 pm

Mersin’de çöplükte plastik bidon içerisinde bulunan cansız bedenin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlenirken oğlu O.D. tutuklandı.

Mersin’in Bozyazı ilçesine bağlı Ustalar mahallesinde bulunan çöp dökmeye giden belediye işçileri, plastik fıçı içerisinde çıplak vaziyette erkek cesedi buldu. Belediye personelinin haber vermesiyle bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EMEKLİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÇIKTI

Çöpte bidon içerisinde ayakları bağlı çıplak halde bulunan cesedin kimliğini belirmek için çalışma başlatan polis ekipleri, ölen kişinin Anamur ilçesindeki İskele mahallesinde oğluyla birlikte yaşayan, Konya Selçuk Üniversitesi’nden emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduğunu belirledi. Kimliğin belirlenmesinin ardından oğlu O.D.’ye ulaşan ekipler, çelişkili ifadelerinden dolayı gözaltına aldı.

ÖLEN BABASINI BİDONA KOYUP ÇÖPE ATMIŞ

Şüpheli O.D.’nin polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bir süredir bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazı’daki çöp alanına bıraktığını söylediği öğrenildi. Bu arada bulunan ceset üzerinde yapılan ilk incelemede delici veya kesici alet izine rastlanmazken, ölüm nedeninin adli tıp incelemesinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

OĞLU TUTUKLANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan oğlu Orkun Doludeniz’in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Profesör elleri ve ayakları bağlı halde fıçı içerisinde ölü bulundu!

Kaynak: AA