Elini otomobile sıkıştırdı, parmaklarını yerden topladı

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 12:58 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 1:02 pm

İstanbul’da park halindeki aracına binmek isteyen bir kişinin elleri kapıyı açtığı sırada yoldan geçmekte olan kamyonla otomobilin kapısı arasına sıkıştı. Eli sıkışan adamın parmakları koptu.

Zeytinburnu’nda Çırpıcı Mahallesi’nde iddiaya göre, Bayram Toprak, park halindeki arabasına binmek istediği sırada kapıyı açtı. Toprak, otomobili kapısı açtığı anda seyir halindeki kamyon aracın kapısına vurdu. Toprak’ın otomobil ile kamyon arasında sıkışan 2 parmağı koparak yere düştü. Kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, Toprak ve mahalleli kopan parmakları yerde topladı. Yaralanan sürücü mahalle sakinleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise konuyla ilgili çalışma başlattı.

“İKİ TANE PARMAĞINI YERİNDEN KOPARIYOR”

Parmakları kopan sürücünün amcasının oğlu Celal Toprak, “Amcamın oğlu arabayı park ediyor. Arkasından tam aşağı doğru inerken, sol eliyle arabayı açarken kamyon vuruyor. İki tane parmağını yerinden koparıyor ve durmadan kaçıyor. Sağ işaret parmağı ve baş parmağını koparıyor. Şu an hastanede tedavisi sürüyor. Parmakları mevcut. Kazadır, kimse kaza yapmak istemez ama kaçması insanlık dışı bir hareket” diye konuştu.

Alkollü sürücü: Kralı gelsin, araca binmiyorum