Elephone Türkiye pazarına çok ciddi bir giriş yaptı

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2020 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 7 Temmuz 2020 Salı 6:28 pm

Uygun fiyat politikasına sahip olan  Elephone ilk etapta hangi telefonları satışa sunacak. Bu fiyatlarla kimse rekabet edemez

Çinli telefon üreticileri teker teker Türkiye pazarına girmeye devam ediyor. OnePlus’ın ülkemize gelmesinin ardından şimdi de Elephone Türkiye pazarına giriş yaptığını açıkladı. Uygun fiyatlı telefonları ile dikkat çeken firma, ilk etapta dört farklı telefon modelini satışa sunacak.

Elephone, Türkiye’de ilk etapta üst segmentte yer alan U3H, orta segmentte  PX ve  A7H ve giriş segmentte yer alan  A6MA modellerini satışa sunacak. Tasarımları ile dikkat çeken bu telefonlar, özellikleri ile de Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek.

Elephone

Fiyat konusunda ise Xiaomi ve Huawei’den daha agresif bir fiyat politikası izleyecek. Türkiye’de  U3H 2.999 TL,  PX 1.899 TL,  A7H 1.699 TL ve Elephone A6MAX ise 1.499 TL‘den satışa sunulacak. Özellikle firmanın orta-üst segment telefonu olan Elephone U3H, kaçırılmaması gereken telefonlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

iPhone 12 ertelendi! Fanboylar yasta!

2 yıl Türkiye garantili olarak satışa sunulan bu modeller şimdilik Hepsiburada.com üzerinden satın alınabiliyor. Eğer telefon satın almayı düşünüyor ve fazla bütçeniz yoksa Elephone’un bu telefonlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. Özellikle fiyat performans olarak tanımlayabileceğimiz PX modeli 1.899 TL’lik fiyatı ile kaçırılmamalı.