Elektrikleri kesilen Moda Sahnesi ışıldaklar eşliğinde gösterim yaptı

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:59 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:59 pm

Fahiş elektrik fiyatlarına tepki olarak fatura ödemeyi reddeden Moda Sahne’nin elektriği Mart ayından sonra ikinci kez kesildi. Moda Sahne çareyi ışıldaklar eşliğinde gösterim yapmakta buldu.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Moda sahne geçen ay fahiş elektrik fiyatlarına tepki olarak fatura ödememiş ve sahnenin elektrikleri kesilmişti. Sol Haber’de yer alan habere göre, elektrikleri yeniden kesilen Moda Sahnesi, bu akşamki “Diktat” adlı oyunu karanlıkta ışıldaklar eşliğinde sahneledi.

Konuyla ilgili Moda Sahnesi’nden yapılan açıklamada özel tiyatroların kalıcı çözümler beklediği ifade edildi. Açıklamada “Bir ay içinde ikinci kez elektriğimiz kesildi. Ocak ayı elektrik faturasını ödemediğimiz için 10 Mart’taki ilk kesilmesinin ardından bugün de şubat ayı faturasını ödemediğimiz için elektriğimiz ikinci kez kesildi” denildi.

Moda Sahnesi’nden gün içinde yapılan bir diğer açıklamada da “Elektriğimiz 2. kez Sabancı Holding’e bağlı Enerjisa tarafından kesildi. Işıldaklarla oynamaya devam ediyoruz. Akşam “Diktat” oyununu ışıldaklar eşliğinde oynayacağız. Seyircilerimizi ışıldakları, fenerleri ile birlikte oyuna davet ediyoruz… Akşam karanlığı birlikte karşılayalım” denilmişti.

Moda Sahnesi’nin elektriği yeniden kesildi.