Elektrik kesintilerin önlenmesi için Toroslar Elektrik’e destek

Yayın tarihi: 2 Şubat 2021 Salı 12:15 pm - Güncelleme: 3 Mart 2021 Çarşamba 2:24 pm

Başkan Zeydan Karalar, halka daha kaliteli elektrik hizmeti verilebilmesi için Toroslar Elektrik’le iş birliği yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Zeydan Karalar, elektrik kesintilerin önlenmesi ve halka daha kaliteli elektrik hizmeti verilebilmesi için, daha önce olduğu gibi destek vereceklerini, iş birliği yapacaklarına açıkladı.

ADANAMIZIN İHTİYAÇLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTIK

Ziyaretin ardından açıklama yapan Ersoyoğlu, “Projelerimiz, yatırımlarımız ve Adana’mızın ihtiyacı olan konularla ilgili bilgilendirme yaptık. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KESİNTİLERİN ÖNLENMESİ VE DAHA KALİTELİ ELEKTRİK HİZMETİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, Adana coğrafyasındaki elektrik altyapısı ve sorunlarla ilgili bilgi aldığını belirterek, “Seyhan Belediye Başkanlığım döneminde de yakın çalıştık. Ciddi sayıda trafo merkezi yeri verdik. Elektrik kesintileri yaptıkları yatırımlarla azaldı. Şimdi de Mithatpaşa’da, Tufanbeyli’de, Karataş’ta, Güney Adana’da ciddi sorunlar var. Bunlarla ilgili ne yapabileceğimizi konuştuk. Trafo alanı oluşturma konusunda kendilerine destek olacağız. Biz de bu konuda zaten var olan iş birliğini sürdüreceğiz ve destek olacağız. Yakın çalışmamızın Adana faydasını gördü. Daha kaliteli elektrik üretimi ve elektrik kesintilerinin önlenmesi için birlikte çalışacağız. Adana için ve Adana halkı için biz elimizden geleni yapacağız. Önemli bir kuruma destek olmayı vazifemiz olarak görüyoruz” diye konuştu.