Elektrik faturalarında yeni düzenlemeye gidiliyor

Yayın tarihi: 7 Şubat 2022 Pazartesi 10:31 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2022 Pazartesi 10:31 pm

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında elektrik faturalarında yeni düzenleme yapılacağını açıkladı.

Türkiye’de elektrik faturalarına gelen tepkiler hala sürerken konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın‘dan açıklama geldi. Kalın, konuyla ilgili “Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek. İyileştirmeler devam edecek. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz” dedi.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Kalın, erken seçim konusuyla ilgili şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın 2023’te aday olmasında hukuki bir engel yok. Defalarca açıkladık, erken seçim olmayacak. Meclis Başkanımız da açıklama yaptı. Zaten önümüzdeki yıl da seçilme hakkı var. Onunla ilgili hukuki bir durum söz konusu değil.”

ERDOĞAN’IN SAĞLIK DURUMU

İbrahim Kalın, koronavirüse yakalanan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son durumuyla ilgili de bilgi vererek, “İki buçuk saat önce görüştük cumhurbaşkanımız gayet iyi. Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde. Görevinin başında biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gerekli talimatları da veriyor ki işlerden aksama olmasın.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’ndan elektrik faturalarına tepki

Emine ve Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında açıklama!