El frenini çekmediği otomobilinin altında kalarak öldü

Yayın tarihi: 7 Eylül 2022 Çarşamba 5:11 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2022 Çarşamba 5:11 pm

Tunceli’de evinin önünde aracından inen Nursel Sever Yıldırım, aniden hareket eden otomobilini durdurmaya çalışırken aracın altında kalıp yaşamını yitirdi.

Almanya’da uzun yıllar işçi olarak çalıştıktan sonra bir süre önce memleketine dönüş yapıp, çiftçilik yapmaya başlayan 61 yaşındaki Nursel Sever Yıldırım, otoparktan dışarı çıkardığı otomobilden inerek kapıyı kapatmak için otoparka yöneldi. El frenini çekmediği aracının hareket ettiğini gören Yıldırım, yokuş aşağı giden otomobilini durdurmak için önüne geçti. Bu sırada Yıldırım, dengesini kaybedip düşerek otomobilin altında kaldı. Otomobil, aydınlatma direğine çarparak durdu.

Sesler üzerine dışarı çıkan eşi ve komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine köye gelen ekiplerin yaptığı çalışma ile otomobilin altından çıkarılan Yıldırım’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Nursel Sever Yıldırım’ın cenazesi, Tunceli Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hamile eşini ‘erkeğe baktın’ bahsenesiyle öldürdü