Ekrem İmamoğlu’nun sloganını çalan AKP, şimdi de vaatlerini çalıyor!

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2019 Pazartesi 5:28 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2019 Pazartesi 5:28 pm

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını hukuksuz bir şekilde iptal etmişti. “Her şey güzel olacak” sloganını çalan AKP, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerini çaldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter hesabından Taksim’de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı’nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi’nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslenen yurttaşa, “Daha güzel olacak.” karşılığını verdi. Ardından AKP’liler sosyal medyada “Daha güzel olacak” sloganını dolaşıma sokmuştu. Bunun üzerine Binali Yıldırım da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerini kullandığı görüldü.

YETMEDİ VAAT DE ÇALDILAR!

Binali Yıldırım ise İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri sürecindeki vaatlerini ‘çaldı’. Binali Yıldırım, yıllardır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da akbil ve suda Ekrem İmamoğlu’nun indirim vaatini “Sözümüz  verdiğimiz gibi” diyerek Twitter hesabında paylaşımda bulundu.

YILLARDIR YÖNETTİKLERİ İSTANBUL’DA ‘SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ…’ DEDİ!

İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil’i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. ”

Fatih Portakal’dan Binali Yıldırım’a ‘İmamoğlu’ göndermesi