Ekrem İmamoğlu’ndan yandaş medyaya videolu yanıt

Yayın tarihi: 4 Haziran 2020 Perşembe 12:33 am - Güncelleme: 4 Haziran 2020 Perşembe 12:34 am

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara yakınlığıyla bilinen Turkuaz Medya’nın “İBB çevre katliamı yapıyor” haberlerine videoyla yanıt verdi. İmamoğlu, “Karalamalar, gerçekler karşısında kadük kalmaya mahkûmdur” dedi.

Faik Öztrak’tan Ömer Çelik’e Çiçek Abbas’lı damat yanıtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB çevre katliamı yapıyor! Riva’ya zehir akıtıyorlar” başlıklı haberlere Twitter hesabından paylaştığı video ile yanıt verdi. İmamoğlu, konuya ilişkin şöyle yazdı:

“Bazı medya organlarında Paşaköy Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili gerçeği yansıtmayan haberler yapılmakta. İSKİ, tarihinin en önemli yatırımlarına imza atıyor. 16 milyon İstanbullu için çalışan bu kurumumuza yönelik karalamalar, gerçekler karşısında kadük kalmaya mahkûmdur.”

Projesini tanıtan Ekrem İmamoğlu yeni hedefini açıkladı

Videoda konuşan İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da tesisin Türkiye’nin en iyi işletilen tesis olduğunu söyledi. Mermutlu, “Geçmişte 2000’li yıllarda arada arızalar meydana geldi. Biz burayı yarım saat kapatamayız burası biyolojik bir tesis, burada bakteriler var. Kapattığımız zaman bakteriler ölür” ifadelerini kullandı.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Turkuvaz Medya, Paşaköy Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki atık suyun arıtılmadan Riva Deresi’ne akıtıldığını iddia ettiği bir haber yayınlamıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’li Veysel Eroğlu’nun Haliç sorusunu cevapladı!