Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ziyaret

Yayın tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 8:32 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 8:49 pm

Haber: tele1.com.tr

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin hem İmamoğlu hem de Kurum sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

GÖRÜŞME 1.5 SAAT SÜRDÜ

Bakanlık tarafından İmamoğlu’nun talebi üzerine gerçekleştiği açıklanan görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü.

KURUM: İMAMOĞLU’NU BAKANLIĞIMIZDA KABUL ETTİK

Bakan Kurum, görüşme sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu paylaşımda bulundu:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Bakanlığımızda kabul ettik. Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz’ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerle istişarelerimiz devam edecek.”

İMAMOĞLU’NDAN PAYLAŞIM

İmamoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ile İstanbul’un bakanlığın görev alanındaki konuları üzerine yararlı ve verimli bir görüşme yaptık.”

İmamoğlu’ndan ‘Narin’ tepkisi: Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet, adalet değil

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin hem İmamoğlu hem de Kurum sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ