Ekrem İmamoğlu’ndan Küçükçekmece’deki saldırı hakkında dikkat çeken açıklama

Yayın tarihi: 10 Şubat 2024 Cumartesi 9:12 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2024 Cumartesi 10:50 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Küçükçekmece Başkan Adayı Aziz Yeniay‘ın seçim çalışması yaptığı sıradaki silahlı saldırı hakkında, “AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı” dedi.

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı ve önceki dönem Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması için düzenlediği toplantı sırasında yakın çevrede silahlı saldırı yaşandı.

Pek çok devlet yetkilisi ve siyasi saldırı hakkında peş peşe açıklamalarda bulunurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, saldırının Aziz Yeniay ile ilgisinin olmadığını söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Küçükçekmece’deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

AKP’li belediye başkanının seçim çalışmasına silahlı saldırı

İBB Başkanıı Ekrem İmamoğlu, AKP Küçükçekmece Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması yaptığı sıradaki silahlı saldırı hakkında, “AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı” dedi.

Kaynak: TELE1