Ekrem İmamoğlu’ndan Ali Koç’a ziyaret

Yayın tarihi: 1 Mart 2024 Cuma 11:57 am - Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma 1:29 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştü. İmamoğlu görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın açıklamasında, “İstanbul’u güçlü yapan Fenerbahçe gibi kulüplerimiz. İş birliğimizi her zaman en güçlü seviyede tutma hedefinde olduk” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştü. İkilinin görüşmesinin ardından ortak bir basın açıklaması düzenlendi. Ali Koç, İmamoğlu’na Fenerbahçe forması hediye etti.

“SİZİNLE BİR KONUDA YARIŞIYORUZ SAYIN BAŞKAN”

Düzenlenen ortak açıklamada konuşan Ali Koç şunları söyledi:

“Biliyorsunuz Fenerbahçe Spor kulübü olarak gerek valiliğimizle gerek belediyemizle iş birliği yapıyoruz. Tabii sizle bir konuda yarışıyoruz sayın başkan, biz olimpiyatlara sporcu yollayan kulüp olmakla iftihar ediyoruz. Ama engelliler olimpiyatını eklediğimiz zaman siz en çok sporcuyu yolluyorsunuz. Orada da aramızda öyle bir yarış var. İnşallah İstanbul’un olimpiyat hazırlıkları da hem devletimizin hem belediyemizin liderliğinde muvaffak olacak bir hedef olur. İstanbul’a da çok yakışır. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

“İŞ BİRLİĞİMİZİ EN GÜÇLÜ SEVİYEDE TUTMA HEDEFİNDE OLDUK”

İmamoğlu ise şunları söyledi:

“Ben de sayın Ali Koç’a bugünkü buluşma için teşekkür ederim. Her zaman konuşup görüştüğümüz ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz, elbetteki başarılarıyla da övündüğümüz kulübümüzün çalışmalarında belediyemizle de iş birliğini çok önde tutuyoruz. Zira İstanbul dünyanın en önemli markalarından birisi. İstanbul’u güçlü yapan Fenerbahçe gibi kulüplerimiz veya diğer markalarımız da bizi yukarıya taşıyan dünya ölçeğinde markalarımız. Bu bağlamada iş birliğimizi her zaman en güçlü seviyede tutma hedefinde olduk. Bu bağlamda çok değerli kurum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hem geçtiğimiz dönemin minik bir özeti hem de önümüzdeki sürece dair düşüncelerimizi, karşılıklı duygularımızı ve karşılıklı beklentilerimizi konuşuyoruz. Bugün de Fenerbahçe kulübümüzle bir aradayız.

Bu kentin spor alanında markalarını büyütmek istiyoruz. Hem Avrupa Oyunları yolculuğumuzda son noktaya gelmiş durumdayız. Yine 2036 Olimpiyatları’na dair göreve geldiğimizin ilk yılından hemen sonra irade beyanımızı ortaya koymuştuk bu yönde de çalışmalarımız sürüyor. Bu tarz meseleler milli meselelerdir. Partileri olmaz, kurum kuruluşları olmaz.”

 

İmamoğlu’na ‘ön yargılı yaklaşmama’ teşekkürü

Kaynak: TELE1