Ekrem İmamoğlu seçim günü çağrısı yaptı

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:54 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:55 am

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim günü hakkında, “Sahada olan sizlere çok önemli görevler düşüyor” çağrısında bulundu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, yarın gerçekleşecek seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından bir çağrı videosu yayınladı. Ekrem İmamoğlu, kendilerinin seçim sonuçlanana kadar görev yerini bırakmayacaklarını belirttikten sonra sandık başındaki görevlilere de seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerini terk etmeme çağrısında bulundu.

İmamoğlu sosyal medya paylaşımında, “Değerli yol arkadaşlarım; Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacak, sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Sandık ve okul sorumluları, avukatlar, gönüllüler, katkı sunan bütün vatandaşlar sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN İRADESİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ekrem İmamoğlu videoda ise şunları söyledi:

“Değerli yol arkadaşlarım, yarın çok önemli bir seçim yapacağız. 100’üncü yılında cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Hep birlikte birleşe birleşe kazanacağız. Bu süreçte sandık ya da bilgisayar başında tutanak başında, okullarda, seçim koordinasyon merkezlerinde, meydanlarda sahada olan sizlere çok önemli görevler düşüyor. Hepinize çok minnettarız. Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar hepimiz görev yerlerini asla bırakmayacağız. Sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Milletimizin iradesine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizlere çok güveniyor hepinizi çok seviyorum. Size söz Türkiye’ye baharı getireceğiz. Birlikte başaracağız. İyi ki varsınız. Her şey çok güzel olacak.”

İmamoğlu ve Yavaş birlikte seslendi: Yeter ki siz bize inanın