Ekrem İmamoğlu: Milletin parasını çatır çatır harcayanlardan sizi kurtaracağız

Yayın tarihi: 27 Nisan 2023 Perşembe 10:41 am - Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe 11:16 am

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Çanakkale Biga’da vatandaşlara seslendi. İmamoğlu konuşmasında “Milletin ezen enflasyonla işsizlikle hayat pahalılığıyla israfla milletin parasını kendi parası gibi görüp çatır çatır harcayan insanlardan sizi kurtaracağız. Milletin fakirleştiği üreticinin fakirleştiği bu dönemden sizi kurtaracağız.” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Çanakkale Biga’da vatandaşlara seslendi. AKP iktidarının ekonomi politikalarına eleştiren İmamoğlu seçim sonrası için “Millet İttifakı olarak göreve geleceğiz ve vatandaşa hizmet edeceğiz. birleşe birleşe kazanacağız ve kazandıklarımızı bu milletle paylaşacağız. Çünkü bu memleketin nimeti milletin nimetidir. Onu millete vereceğiz. Milletle konuşurken sen şu partilisin sen bu partilisin demeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu Üsküdar’da işgalden kurtardığı alanları halka açıyor!

Ekrem İmamoğlu açıklamalarında şunları kaydetti:

Biz 86 milyonluk büyük bir aileyiz. Bizi güzel anneler beyefendiler gençler bizi Allah’ın kulu ayıramaz. Biz tam da o ruhun mayasının atıldığı şehirdeyiz. Birliğimizi kimse bozamaz. Bu büyük Millet demokrasiye susadı. Millet yargı bağımsızlığı istiyor.

“BİZİM KAVGAMIZ FAKİRLİKLE”

Ülkenin 17 gün sonra yöneticilerine karar vereceksiniz hem de 5 yıl için. Tam 5 yıl. Ekonominin liyakatsiz insanlardan kurtulması için karar vereceksiniz. Hele bir seçimi kazanalım ondan sonra bakarız yönetimini o anlayışı milletçe evine yollayacağız. Bakın sevgili Bigalılar bizim kimseyle kavgamız yok. Millet İttifakı olarak ileri görüşlü bir ekonomi anlayışı gelsin istiyoruz. Bizim kavgamız bu millete reva görülen fakirlikledir.

Milletin ezen enflasyonla işsizlikle hayat pahalılığıyla israfla milletin parasını kendi parası gibi görüp çatır çatır harcayan insanlardan sizi kurtaracağız. Milletin fakirleştiği üreticinin fakirleştiği bu dönemden sizi kurtaracağız.

Ekrem İmamoğlu ‘Canımı en çok yakan şey’ dediği olayı anlattı

“86 MİLYONA HİZMET EDECEĞİZ”

Şunu bilin Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok. Yapacağımız tek şey bilgili becerikli iş bitirecek liyakatli bir yönetimi göreve getirmek. Biz hazırız. Bakın göreceksiniz 86 milyon insan hizmet edeceğiz.

Herkes patates soğan fiyatını dert etmeden manava pazara gidecek. Vatandaşın sofrasında eti sütü peyniri olacak. Kreşe çocuklarımızı yollayacağız. Benim öğrencimin üniversiteye gittiği zaman yurt sorunu olmayacak burs sorunu olmayacak. Okulda ücretsiz yemeği olacak. Bu milletin parası bu millete yeter. Sen yeter ki bu milletin parsını çarçur etme. Sen yeter ki 86 milyon insanın parasını çarçur etme..

“ONLAR YALANCI PEHLİVANLAR”

21 yıldır ülkeyi yönetip hala karşınıza gelim -ce -cak diyenler kim biliyor musunuz onlar yalancı pehlivanlar. Bigalı pehlivanı gözünden tanır gözünden. Ama biz esasa neye inanıyoruz biliyor musunuz? 86 milyon insanımızın pehlivan evlatlarına inanıyoruz.. Millet İttifakı olarak göreve geleceğiz ve vatandaşa hizmet edeceğiz. birleşe birleşe kazanacağız ve kazandıklarımızı bu milletle paylaşacağız. Çünkü bu memleketin nimeti milletin nimetidir. Onu millete vereceğiz. Milletle konuşurken sen şu partilisin sen bu partilisin demeyeceğiz.

Allah şahit aranızda dostlarıma ar beni bilirler. Şu güzel annemize baktığımda evimdeki insana baktığım gibi bakmıyorsam namerdim ve devlet milletine böyle bakar.. Devlet milletine ayırt etmeden bakar. Devlet milletine fırça atmaz.

İmamoğlu konserin kalabalığını paylaştı: Festival yasakları son bulacak

“DEVLET MİLLETİNE MUSTAF KEMAL ATATÜRK GİBİ BAKAR”

13. cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu sizin her kuruşunuza zeval gelmemesi için çalışacak. Biz Bigalıların istekleri için çok çalışacağız. Tarım için çalışacağız. Köyünde çalışan kadının sosyal haklarını biz sağlayacağız.  Görürsünüz diyeceksiniz ki “ya biz ne kadar zengin bir devletmişiz ve bunu bizden mahrum bıraktılar ve bir avuç insanla paylaştılar” diyeceksiniz. Devlet vatandaşına bir anne gibi bir baba gibi bakar. Devlet vatandaşına Mustafa Kemal Atatürk gibi bakar.