Ekrem İmamoğlu konuklarıyla İngilizce konuştu, sosyal medya yıkıldı

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2019 Perşembe 6:03 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2019 Perşembe 6:05 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. İmamoğlu’nu Kolombiya eski Cumhurbaşkanı Andres Pastrana Arango, Brezilya İstanbul Başkonsolosu Paulo Roberto França, Yunanistan Başkonsolosu Georgia Soultanopoulou ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Ekrem İmamoğlu’nun konutlarıyla tercüman kullanmadan ingilizce konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nu Kolombiya eski Cumhurbaşkanı Andres Pastrana Arango, Brezilya İstanbul Başkonsolosu Paulo Roberto França, Yunanistan Başkonsolosu Georgia Soultanopoulou, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Turkcell Genel Müdürü Murat Gürkan ziyaret etti. TFF Başkanı Özdemir’e, yönetim kurulu üyeleri Servet Yardımcı, Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Mustafa Hacıkerimoğlu ve Kadir Kardaş eşlik etti.

AKP’li trollerden Ekrem İmamoğlu’na ‘rakı’ kumpası

“MİSAFİRPERVERLİKTEN ŞÜPHEMİZ YOK”

TFF yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten İmamoğlu, “TFF, Türkiye’nin en fazla konuşulan ya da en fazla ilgi duyulan kurumlarından bir tanesi. Futbol sevdalısı bir ülkeyiz. Sizlere başarılar diliyorum çalışmalarınızda. Bir yandan sezona hazırlık yapılıyor. Bir yandan kulüplerin sorunları var, onlara çözüm olacaksınız. Spor yöneticiliğinden gelen bir tarafımız var. Önümüzde de 14 Ağustos’ta, Türkiye’nin ve İstanbul’un ev sahipliği var UEFA Süper Kupa’yla ilgili. Bir gündemimiz de o. Bu sene çok yoğun bir seçim gündemi yaşandı. Gönül isterdi ki, İstanbul bu işe 6-7 aydır hazırlık yapsın, dünya çapında bir misafirperverlik göstersin. Misafirperverlikten şüphemiz yok ama daha büyük bir tanıtım ve organizasyonla, futbolun çarpan etkisiyle turizme ve onun dışında birçok yönüyle daha yüksek bir karşılama olsun diye beklerdik ama Türkiye’nin ve İstanbul’un gündemi yoğun. Belki biraz sadece işin federasyon tarafında kaldı” dedi.