Ekrem İmamoğlu Kağıthane’den seslendi: Yarın Maltepe’deyiz şenlik var şenlik!

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 4:22 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma 4:22 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yarın hep beraber Maltepe’deyiz. Çocuklarımızla. Şenlik var şenlik. Ağzından bal damlayan Kemal Kılıçdaroğlu var.” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kağıthane’de halka seslendi. Ekrem İmamoğlu, halkı yarın Maltepe Miting Alanı’nda yapılacak Büyük İstanbul Mitingi’ne davet etti.

İmamoğlu şunları söyledi: “Biz yarın Maltepe Miting Alanı’nda hep birlikte coşkuyla mesela Kağıthane buraya geldiğinin 10 katı oraya gelecek. Biz yarın ülkemizin ekonomisini konuşacağız. İstanbul’dan bütün Türkiye’ye ekonomik süreci nasıl tutarlı yöneteceğimizi anlatacağız.

Yarın hep beraber Maltepe’deyiz. Çocuklarımızla. Şenlik var şenlik. Onlar gibi kötü konuşan kimse yok. Ağzından bal damlayan Kemal Kılıçdaroğlu var. Ona yakın ben varım. Hepinizi bekliyorum.”

“MİNİ MİNNACIK ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs Seçimleri’nin bir parti seçimi olmadığını, Millet İttifakı olarak seçimi kazandıktan sonra hem kuralları hem kurumları ayağa kaldıracaklarını belirtti.

İmamoğlu, “Bakın bu ittifak milletin ittifakı. Bu ittifak diyor ki bu seçim parti seçimi değil. Bu seçim hukukun yere düştüğü, milletin ve devletin itibarının yere düştüğü bir ortamda hep birlikte memleketin hem kurallarını hem kurumlarını ayağa kaldıracağız. Hep birlikte ayağa kaldıracağız. Çocuklarımız için ayağa kaldıracağız, mini minnacık çocuklarımız için ayağa kaldıracağız. Gençlerimiz için ayağa kaldıracağız. Gençlerimizin umutlarını bu ülkede dipdiri ayakta tutacağız. Annelerin evlerdeki mutfak yangınlarını biz söndüreceğiz. Gelir dağılımındaki adaletsizliği bir kaldıracağız. Memleketin bütün sorunlarını biz çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GİTSİNLER EŞLERİNE ÇOCUKLARINA HİZMET ETSİNLER”

Ekrem İmamoğlu, iktidar mensuplarını evlerine göndermenin vaktinin geldiğini söyledi. İmamoğlu, “Bakın sizlere şunu söyleyeyim: Onların halini iyi anlıyorum. Şu anda iktidar en tepeden en aşağıya kadar nasıl öfkeli görüyorsunuz değil mi? Utanmasalar bugünden seni cennete seni cehenneme gönderecekler, haşa. Bunların şirazesi kaymış, dengelerini kaybetmişler. Niye ben bunları iyi anlıyorum biliyor musunuz? 2019’daki 23 Haziran’dan önceki günlerde aynı böyleydiler. Bana Sisi mi demediler neler demediler hatırlayın. Bunların acilen evlerine gönderme vakti geldi. Bunları evlerine göndereceğiz. Gitsinler eşlerine, çocuklarına hizmet etsinler” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ayrıca gençlere çağrıda bulunarak, “Gençler arkadaşlarınızla konuşun. Ayrışmak yok. Oylarınız Millet İttifakı’na, oynlarınız Kemal Kılıçdaroğlu’na deyin” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Queen şarkısıyla miting çağrısı: Kazanıyoruz