Öncelikle şunu söyleyeyim az önce verdiğim verilerle karşılaştırabilirsiniz. Yüzde 36.5 sandığın veri girişi yaptık buna göre yüzde 52.42 benim oy oranım, rakibimizin ise yüzde 44.84

Ekrem İmamoğlu yaptığı ikinci açıklamada, “Hepinizi huzurunda yaptığım açıklamanın teyidi için yeniden karşınızdayım. Son verimiz yüzde 36,5 bizim veri tabanımızda 52,2’si Ekrem İmamoğlu.

Dediğim gibi dengeli bir şekilde devam ediyor. Diğer yerde ise yüzde 2’ye düştü. Benim açıklamamdan sonra veri girişi azaldı. Yüzde 16 civarında henüz açılmamış sandık var. Manipülasyon var.

YSK’yı göreve çağırıyorum. AA’yı ahlaklı bir duruşa davet ediyorum. Hepimizin paraları ile maaşını alan AA’yı süreci manipüle etmemeye tekrar tekrar davet ediyorum. Sandık görevlileri, hukukçular, vekiller, sorumlular yerini terk etmeyin. Hak yemedim yemem hakkımı da yedirmem. Size bilgi vermeye devam edeceğim.”

CHP Muharrem Erkek ve Tuncay Özkan veri akışının kesilmesinin ardından YSK’ya hareket etti.

MUHARREM İNCE’NİN YAPMADIĞINI EKREM İMAMOĞLU YAPIYOR

24 Haziran seçimlerimde CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gece boyunca herhangi bir açıklama yapmayarak büyük tepki çekmişti. Ekrem İmamoğlu şu ana kadar 3. kez açıklama yaptı