Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir’de konuşması kesildi

Yayın tarihi: 6 Nisan 2024 Cumartesi 11:09 am - Güncelleme: 6 Nisan 2024 Cumartesi 12:22 pm

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul’un yeni ve yeniden seçilen belediye başkanları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu’nun Aslanlı Yol’da yürüdüğü sırada yaptığı konuşma görevliler tarafından müdahale edilerek kesildi. Söz konusu görüntüler sonrası akıllara AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anıtkabir törenlerine gelen kalabalıkların attığı sloganlar geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni seçilen CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. İmamoğlu, beraberindeki belediye başkanlarıyla Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin önüne geldi. Mozoleye çelengin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Bu zafer 10 ay önce elde edilebilir miydi?’ sorusuna yanıt

KONUŞMASI KESİLDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o anları “Yeni seçilen ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Ata’mızın huzurundayız” notuyla paylaştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Aslanlı Yol’da eşi Dilek İmamoğlu ile yürürken kameraya yaptığı kısa konuşma bir anda güvenlik tarafından kesildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Ekrem İmamoğlu o anlarda şunları söyledi:

“Onurla, dün aslında İBB bünyesinde hem Meclis Grubumuz hem de bürokrasi temsilcilerimiz tabi ki 26 belediye başkanımız var birlikte Ata’mızın huzuruna yürüyoruz.”

ERDOĞAN SLOGANLARI AKILLARA GELDİ

Ekrem İmamoğlu bu ifadeleri kullanırken sözleri kesildi. Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının kesildiği anlarda akıllara milli bayramlarda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan sloganların engellenmemesi geldi

100. yılda da Anıtkabir’de aynı saygısızlık! Erdoğan sloganı attılar

 

Kaynak: TELE1