Dilek İmamoğlu: Başkanı koruyorum, emin ellerde

Yayın tarihi: 9 Kasım 2019 Cumartesi 11:21 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2019 Pazar 12:32 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Berlin Duvarı’nın yıkılışının 30’ncu yıl dönümü kapsamında çeşitli programlara katılmak üzere gittikleri Almanya’dan, izleyenleri gülümseten bir video paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Berlin Duvarı’nın yıkılışının 30’ncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gittiği Almanya’da temaslarını sürdürüyor.Başkent Berlin’de çeşitli programlara katılan Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmayan eşi Dilek İmamoğlu, izleyenleri gülümseten bir video paylaştı.Katıldıkları bir program çıkışında yağmurlu havaya rağmen yürüyüş yapan İmamoğlu çiftinin samimi diyalogları, izleyenlerin yüreklerini ısıttı.Görüntülerde Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu’nun kendisini şemsiyeyle yağmurdan koruması üzerine, “Ekrem’i koruyan Dilek… Yağmurdan bile koruyan Dilek.” ifadelerini kullanıyor.

Dilek İmamoğlu da esprili bir dille, “İstanbullular için Ekrem Bey’i koruyorum. Başkanınız şu anda emin ellerde.” diyerek eşinin sözlerini tamamlıyor.

“YIKILAN DUVARIN YARATTIĞI ÖZGÜR RUH”

Ekrem İmamoğlu, görüntüleri kaydeden çalışma arkadaşının, ”Uzun zamandır gezmemişsinizdir herhalde?” sorusuna ise, “Epey uzun zaman. Gerçekten ben unuttum şu an. Bir an düşündüm ne zaman diye, onu bile unuttum. Berlin Duvarı’nın yıkılışının özgürlüğü belki bizi böyle sokağa attı. Çok geç vakit programımız bitti, ama en azından otele kadar yürüyelim dedik. Dolayısıyla 30 yıl önce yıkılan duvarın yarattığı özgür ruh, bizi şu anda sokakta özgürce yürütüyor.” ifadelerini kullandı.