Ekonomiyi savunan Cem Küçük’e Şahan Gökbakar’dan yanıt: Ver Mehteri

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:32 am - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:32 am

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’deki ekonomik krizin olduğundan daha fazla gösterildiğini savundu. Buna karşılık ise Şahan Gökbakar’dan ülkelerin enflasyon karşılaştırması geldi.

Şahan Gökbahar, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün enflasyona karşılık 7 milyon kişinin Bergen’i izlediğini savunmasına karşılık verdi. Ekmek bulamayan insanın olmadığını söyleyen Küçük, bir sinema biletinin 40 lira olduğunu belirterek, 7 milyon kişinin bu bileti alabildiğini ifade etti. Gökbakar ise karşılık olarak, tüm ülkelerin enflasyon rakamlarını verip Türkiye’deki devasa farkı
gösterdi.

Cem Küçük: İnsanlar ekmek bulamıyorsa Bergen filmini nasıl 7 milyon kişi izledi

‘MİLLET DÜŞMANI EKONOMİ PROFESÖRLERİNE İTİMAT ETMEYİN’

Twitter hesabından paylaşım yapan Şahan Gökbakar, ülkelerin enflasyon oranlarının yer aldığı bir grafik paylaşarak, Cem Küçük’e göndermede bulundu. Gökbakar, “Bütün ülkelerin enflasyon rakamı, Türkiye’nin yanındaki dikine çubuk Bergen rakamı arkadaşlar. Yanlış olmasın. Enflasyon var falan diye deli saçması şeyler söyleyen fonlu, vatan millet düşmanı ekonomi profesörlerine itimat etmeyin. Ver mehteri!” ifadesinde bulundu.

CEM KÜÇÜK NE DEMİŞTİ?

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par’la Açık ve Net programında Cem Küçük, enflasyon verilerini anlatmak için eline sopa alarak ekran önüne geçmiş ve “Bakın Türkiye’de sıkıntı var ama insanlar ekmek bulamıyor, yiyemiyor böyle bir şey yok. Türkiye’de en ucuz sinema bileti 40 lira. Bergen filmini 7 milyon kişi izledi. 140 milyon hasılat yaptı. Millet nasıl oluyor da o zaman bütün sinemalar,
eğlence yerleri dolu oluyor? Bergen filmine nasıl oldu da 7 milyon kişi gitti? Pahalı kabul ediyorum, ben iyi demiyorum ki. Bunların bir sebebi olduğunu söylüyorum” demişti.